Connect with us

Featured

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA! Saznajte – HOĆE LI OPROSTITI ANI?

Published

on

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Mada je zaustavila ceo svet, korona se pokazala nemoćnom pred drugom sezonom najiščekivanijeg serijala u 2020. godini. Naravno, reč je o seriji „Državni službenik“, nastaloj u koprodukciji Telekoma Srbija i Filma Danas, čijih novih 12 epizoda pratimo od 10. oktobra, subotom i nedeljom u 21.00 na kanalu Superstar TV. Teško je zamisliti da bi radnja novog ciklusa mogla biti intrigantnija u odnosu na prvi, ali Predrag Gaga Antonijević i  Dimitrije Vojnov koji se ponovo potpisuje kao scenarista, uz uigrani rediteljski tandem koji čine Miroslav Lekić i Ivan Živković, potrudili su se da priču podignu na sasvim novi nivo.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otkriva SVE o drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK – Od OVIH scena će vam ZASTATI DAH! Nećete verovati šta je…

Kao što smo već videli na početku nove sezone, „Državni službenik“ nas vodi nekoliko meseci posle kraja radnje u prvom delu, i situacija je znatno promenjena. Lazar Stanojević kog tumači sjajni Milan Marić više ne radi za službu. Rastrgnut prethodnim događajima, ali i ženinom izdajom jer mu je godinama sakrivala da je i ona agent, pokušava da pronađe svoj mir. Obavlja neke lakše poslove za Slavka, ide kod psihologa i trudi se da provodi što više vremena sa sinom. On je jedini u čiju iskrenost i nevinost ne sumnja. Nedostaje mu služba, ali kao da više ne zna na koju stranu bi krenuo. A hoće li se, na kraju, ipak vratiti pod okrilje države, koja je za njega uvek bila na prvom mestu – saznaćemo u narednim epizodama. Ipak, ono što ga rastrzava više od svega je to što mu se jedini oslonac koji je imao, porodica, izgubio. Da li će uspeti da povrati taj balans? Je li njegova i Anina ljubav zauvek izgubljena? Ili, ipak, ima šanse?

Pročitajte još VUK KOSTIĆ, posle serije MOČVARA otkriva – NAJVIŠE volim da glumim KRIMINALCE! A evo i ZAŠTO!

Kako saznajemo, nada za izmirenje Lazara i Ane, ipak, postoji. On će u razgovoru sa psihologom pokušati da je razume, i da shvati poziciju u kojoj se ona našla. Ipak, poverenje koje su gradili u njihovom braku snažno je poljuljano. Nije reč samo o tome što je ona krila od Lazara da je, takođe, tajni agent. On pored sebe više ne vidi ženu koju je zavoleo, već potpunog stranca. To će se, međutim, u novim epizodama, kako otkrivamo, ipak donekle promeniti. Pre svega zbog truda i želje koji se javljaju sa obe strane. Ali i dobrih vesti koje će mu u jednom trenutku Ana saopštiti.  Međutim, brojne neprilike očekuju nas do završetka aktuelne sezone, a ono što Lazar ne očekuje jeste to da mu nova opasnost vreba iz najbližeg okruženja. I to upravo od one osobe kojoj je posle velikog kraha na privatnom planu otvorio svoje srce. Iz tog ugla čeka ga nova izdaja? Šta mislite, o kome je reč?

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Spojleri nisu naš stil, ali „golicanje“ vaše radoznalosti i mašte – jeste. Zato ćemo se u našem razotkrivanju pikanterija druge sezone „Službenika“ zaustaviti ovde, odajući vam taman toliko da poželite da što pre pogledate svih 12 epizoda. A da bismo vas još više zainteresovali, daćemo vam još nekoliko važnih nagoveštaja o tome šta nas očekuje u nastavku – sledi jedna otmica, jedna smrt i jedna velika UCENA! Zbog sve ove tri stvari Lazarov život postaće PAKAO.

Državni službenik 2 – U svetu INTERNETA ZLOČINAC je NEVIDLJIV!

U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne. Ovog puta glavna tema je internet, sajber-kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno i ličnim dilemama junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane i dramatične situacije.

Pročitajte još Glumac Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 – Nisam balkanski DŽEJMS BOND!

Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Vaja Dujović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić i mnogi drugi, u novoj sezoni pridružuju se između ostalih i Petar Benčina, Nikola Rakočević, Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur. Svi zajedno uspeli su maestralno da dočaraju priču punu preokreta, senzacionalnih akcija i neočekivanih žrtava.

Pročitajte još Serijal “Tajne službe Srbije” na RTS 2 od 20.00 – OTVARANJE dokumenata BEZBEDNOSNIH agencija

Foto Promo

Advertisement