Connect with us

Featured

Igra sudbine 168. epizoda: Dijana Erski OTKRIVA pred svima – Matija je SOFIJIN LJUBAVNIK! A šta joj je ON ODBRUSIO na TO?

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA! HOĆE li Lazar OPROSTITI ANI?…

Uzbudljivo, uzbudljivo, uzbudljivo, ili što bi rekla Dijana Erski – Bravo, bravo, bravo! Igra sudbine 167. Epizoda trebalo je da bude velika bomba koja će odjeknuti sve do kraja sveta. Međutim, Sofija je još jednom uspela da detonaciju koja je trebalo da je košta života preokrene u svoju korist.

Pročitajte još Sledi NOVI ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! KOME su to ADA, VUKAŠIN I SVITAC spremili SAČEKUŠU kod MOSTA!? Sofiji, Matiji ili…

Zahvaljujući tome, bliža je negó ikada sa Lukom, a Luka naivniji nego ikad do sada od Ade će zatražiti veliku uslugu.

Pročitajte još OVE činjenice o MONTEVIDEU možda niste znali!

Igra sudbine 168. Epizoda donosi nam novu kulminaciju. Luka traži pomoć od Ade kako bi učinio nešto zaista veliko za Sofiju. On se zahvaljuje Adi, jer mu je pomogla da sagleda važnu stvar u njegovom životu. Šta mislite o čemu je reč? Da li o tome da ga je osvestila i otreznila od droge zvane Sofija, ili je, ipak, reč o tome da je zahvaljujući svemu što se dogodilo sada razumeo da Sofiju voli više nego pre?

 

Pročitajte još Državni službenik 5. epizoda – LAZARU se sprema velika IZDAJA! I to od JEDINE OSOBE kojoj je VEROVAO!

Ada se sprema za veliki rat i u tome joj je važno da zna da li u Bruneru ima saveznika. Aleksa pokušava da razreši sa Ivanom situaciju oko ministarke, al ion mu otkriva da se Mileva neće tako lako zadržati na strogo profesionalnom odnosu. Ona očekuje od Alekse nešto više. A jasno je i šta.

Pročitajte još Novi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Šta to HOĆE MINISTARKA Mileva od Adinog SVICA? Da li će i ON proći kao ALEKSA?

Janko šalje Debeljka u Nemačku nao pasan put. Hoće li se Debeljko vratiti sa ovog puta?

Dijana Erski dočekuje Matiju i razotkriva gap red svima – Ti si Sofijin ljubavnik! Matija je poludeo, šta će sada uraditi? Hoće li izdati Sofiju, pošto je shvatio da ona ne bi časila časa da ga ostavi na cedilu? Možda će krivicu svaliti na nekog drugog?

Pročitajte još HIT! SOFIJA Šubarević, glavna ZLICA serije IGRA SUDBINE dobija sestru BLIZNAKINJU?! I ona će biti DOBRA!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement