Connect with us

Featured

IVA ŠTRLJIĆ otkriva KOJIM TAJNIM ORUŽJEM će njena DIJANA ERSKI iz serije IGRA SUDBINE pobediti SOFIJU ŠUBAREVIĆ!

Published

on

Glumica Iva Štrljić, koja je bez sumnje ulogom ekscentrične brbljive i neuništive dizajnerke Dijane Erski, „ukrala šou“ u seriji Igra sudbine za Kurir je otkrila da joj je veliko zadovoljstvo što joj je pripala rola koja je osvojila toliko ljubavi gledalaca.

HIT! PANČETA iz serije IGRA SUDBINE dobija NOVOG KOMŠIJU! NIKADA nećete pogoditi KO JE TO!

– Učinila sam je posebnom i u pogledu stila i toga što izgovara toliku količinu reči u tako kratkom vremenskom roku. Tajna je, naravno, u tome što imam savršenu dikciju čemu mogu da zahvalim mom školovanju. Dijana, ali i većina likova iz serije „Igra sudbine“ uloge su o kojima priča cela nacija. Čast mi je što igram u seriji čije su zvezde obožavane kao likovi koje smo mi obožavali dok odrastali uz male kerane – poručuje Iva Štrljić, dodajući da joj je posebno zadovolhjstvo što u seriji „Azbuka našeg života“ istovremeno igra lik Karle Bruni potpuno suprotan Dijani.

FILM I TV SAZNAJE Tvorci IGRE SUDBINE spremaju još DVE NOVE SERIJE!

– Ona je ozbiljna, nenametljiva, nežna i potajno zaljubljena u svog šefa Uroša Popovića koji u seriji važi za velikog zavodnika. Bilo je sjajno iskustvo dočarati oba lika – smatra Iva, otkrivši nam i šta je to što bi volela da „pozajmi“ od svoje Dijane.

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

– Ona i ja smo potpuno različite. Dok su njeno najubojitije oružje reči i jezik, ja ću mnoge stvari prećutati. Ono što bih svakako, volela da pozajmim od nje jeste taj običaj da se gromoglasnim smehom bori protiv svih problema i situacija. To moram da naučim od nje – otkrila je Iva.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement