Connect with us

Featured

ŠOK! KOGA to ljubi PANČETA iz serije IGRA SUDBINE!? Sledi VELIKO i LEPO IZNENAĐENJE!

Published

on

Marica Pančetović, poznatija kao Pančeta, lik je serije „Igra sudbine“ koji je od starta privukao veliku pažnju publike. Glumica Sandra Bugarski, koju češće gledamo na „daskama koje život znače“ dočarala je neobičnu vlasnicu pansiona u kom žive gotovo svi glavni junaci serije. Sumnjiva prošlost nešto je što Pančetu prati od početka serije, ali to nimalo ne opisuje njenu titulu „žene lafice“.

HIT! Otkrivamo – KADA ĆE BAĆA postati TATA! Evo kada stiže BEBA!

U ljubavi Pančeta nije imala mnogo sreće. Janko, prevrtljivac iz magacina Kan Holdinga i Matijin verni sluga zagorčao joj je život u mladosti. Pančeta je od tada okrenula leđa muškarcima i ljubavi, potajno priželjkujući da joj se dogodi ona prava. Tića, iliti Lenjin neko je za koga se svi nadamo da će konačno otopiti led oko Pančetinog hladnog srca. Platonska romansa između ovo dvoje traje već mesecima. Pančeta ga naizgled ne voli, a sasvim je jasno da joj se on davno uvukao pod kožu.

ŠOK! Mila ima jednu VELIKU TAJNU! A STANA je ZNA! O čemu je reč?

A zašto i ne bi. Tića je iskren, pošten i pomalo naivan, ali beskrajno dobar, što je redak spoj kod današnjih muškaraca. Čini se – savršen odabir za Pančetu. Ipak, dok je Tića ne „slomi“, Pančetini nežno srce nedavno je slomio jedan drugi „dečko“.

HIT! EVO kome LUKA RACO OTKRIVA sve svoje LJUBAVNE TAJNE! Verovali ili ne – TO JE ONA!

Naime, glumica Sandra Bugarski na svom instagram profilu podelila je fotografiju sa preslatkom bebom uz komentar „Sve stoji, samo deca rastu“. Ne znamo ko je dečkić u njenom zagrljaju koga ljubi sa mnogo iskrenih emocijama, ali priznajemo – i nas bi jedan ovakav osvojio.

https://www.instagram.com/p/CHFflOSJ_2T/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement