Connect with us

Featured

HIT! EVO kome LUKA RACO OTKRIVA sve svoje LJUBAVNE TAJNE! Verovali ili ne – TO JE ONA!

Published

on

Glumica Milica Tomašević publiku je oduševila kao skromna i poštena Nada Galić u seriji „Igra sudbine“. Avanture Kanačkih i Ožegovića gledamo od utorka do petka na TV Prva, a Milina sestra trenutno prolazi kroz težak životni period. To će, svakako, ostaviti traga i na dalja dešavanja u popularnoj telenoveli. Ipak, rola simpatične Nade nije prva u kojoj smo gledali Milicu. „Senke nad Balkanom“ bile su njena odskočna daska a uloga koju je tamo dobila bila je evidentno drugačija od ove u „Igri sudbine“.

TOP 3 UŽASNE stvari koje čekaju ADU KANAČKI u nastavku serije IGRA SUDBINE! SOFIJA je ISTERUJE NA ULICU?

– Nisu mi toliko neprijatne bile scene sa Aleksejem Bjelogrlićem, jer mi to posmatramo sa profesionalne strane. Imala sam malu rezervu, ali ako vam je tako nešto deo scenarija, jasno je da je to samo posao – poručuje Milica o vrelim scenama koje je u ovoj popularnoj seriji imala sa sinom Dragana Bjelogrlića, otkrivši i da li je istina da je između nje i kolege Ammara Mešića koji u „Igri sudbine“ tumači njenog partnera Strahinju tokom čuvenih kadrova vođenja ljubavi bilo neke hemije.

Instagram

IGRA SUDBINE 174 . epizoda – Sofija i Matija se spremaju za ZAVRŠNI UDARAC! ADA će PASTI NA KOLENA!

 

– Ammar je moj dobar prijatelj. Uostalom kao i svi na setu. Nije bilo nikakve hemije, samo mnogo dobrog druženja i smeha. Mi smo već porodica, provodimo mnogo vremena zajedno i privatno. Jedni drugima smo najbolji prijatelji – iskrena je glumica, a na pitanje novinara kome odaje svoje ljubavne tajne i čije najrađe čuva, njen odgovor je bio kratak i jasan.

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

– To je Luka Raco, naravno. Sa njim se redovno svakog meseca sastajem na kafi i tada jedno drugom sve ispričamo. I ja njemu pričam šta se meni dogodilo, i on meni otkrije šta ima novo kod njega. Budu to dugačka i baš detaljna kafenisanja – istakla je Milica, otkrivši ko joj je najbolji prijatelj iz serije IGRA SUDBINE.

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement