Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

Published

on

Južni vetar 2: Ubrzanje priveo je kraju svoje poslednje kadrove. Snimanje je završeno, a “radnja” se sa terena seli u produkcijski studio, gde će se tokom narednih meseci, sve do premijere (negde u februaru) “krčkati” savršen filmski specijalitet – poslastica za sve fanove hit krimi drame reditelja Miloša Avramovića. A šta nas to očekuje u nastavku najvećeg domaćeg bioskopskog hita 21. veka – bar do sada?

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Kako prenosi Kurir, u životu glavnih aktera menja se mnogo toga, ali film prati radnju Maraša, Baće, Sofije i Nenada. Marašev brat se vraća iz Amerike, gde je bio nekoliko godina i ima veliku želju da zajedno sa Petrom sudeluje u njegovim poslovima. Postavlja se pitanje, hoće li Maraš biti spreman da brata uvede u posao. I kako će Nenad reagovati na to?

MATEA MILOSAVLJEVIĆ kao i SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE ima TRAUME iz detinjstva. NEĆETE verovati o čemu se radi!

U pojedinim momentima u nastavku „Južnog vetra“ gledaoci će moći da vide koliko Maraš žrtvuje svoje bliske ljude jer ulazi u nepredvidive situacije koje mogu da ih sve koštaju života. „Ubrzanje“ će Petra staviti pred izbore i odluke koje nije lako doneti.

HIT! BAĆA “JUŽNI VETAR” konačno PROGOVORIO! Evo PRVE reakcije Miodraga Radonjića na TO što će POSTATI TATA!

Čitava radnja odvija se oko sukoba kriminalnih klanova i zbog toga će i u nastavku biti velikog broja akcionih scena. Automobili će leteti u vazduh, a brojni helikopteri će biti korišćeni u oslikavanju kriminalnih scena, ali i ekspolozije zbog kojih će akterima život visiti o koncu. Glavni kaskader Ivan Kostadinov, koji je radio brojne akcione filmove među kojima je „Pad Londona“ radiće na scenama koje će gledaoce sve vreme držati u neizvesnosti.

Stevan Piale krije BOLNU TAJNU iz DETINJSTVA o kojoj NIKOME NE PRIČA. Zaplakaćete kad čujete o čemu je reč!

Takođe, kako je u prvom delu zauzeo siguran položaj u kriminalnom miljeu, Maraš će nastaviti da jača. Kao što je bilo prikazano u seriji, eliminisao je crnogorsku, ali i bugarsku bandu, te je jedina osoba koja je iznad njega Crveni, s kojim će zbog prevlasti imati ozbiljnih problema. Maksimalno želi da preuzme primat i da postane glavni vođa, ali na tom putu nailazi na gomilu problema.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement