Connect with us

TV

12 REČI – Pogledajte TREJLER za novu krimi seriju koju ćete OBOŽAVATI! Evo KADA i GDE počinje da se prikazuje (VIDEO)!

Published

on

12 REČI je kriminalistička drama o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja. Sa čime će se sve suočiti mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, koga tumači Viktor Savić i između čega će morati da bira – otkrićemo premijerno od 21. novembra, svakog vikenda u 21.00 na kanalu Superstar TV.

Seriju 12 REČI od 12 epizoda nastala je u produkciji “Telekoma Srbija” i “Pablik filma”. Pored autorke i rediteljke Jelene Stolice, scenario potpisuju Marijana Čulić Vićentić, Marko Milosavljević, Nemanja Nikolić i Marija Cvetković. A još mnogo stručnih konsultanata je pisalo pravne scene kako bi dijalozi bili što realističniji. Upravo zbog veće autentičnosti, serija je snimana od oktobra prošle godine u Beogradu, Podgorici, Nikšiću i okolini uz učešće glumaca iz regiona.

Scena iz serije 12 REČI

HIT! Od 21. novembra na RTS 1 stiže NOVA DOMAĆA SERIJA!

Glavni junak je mladi pravnik problematične prošlosti, Miloš Ivanović, koga igra Viktor Savić. On dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Miloš postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

OTKRIVAMO sve detalje iz POSLEDNJE 12. EPIZODE serije DRŽAVNI SLUŽBENIK 2

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog “crne mrlje” u biografiji, Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor, koga tumači Tihomir Stanić, otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije.

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina (Nikola Pejaković), koji je pod istragom. U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta.

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Sam naziv 12 REČI označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a Jelena Stolica je otkrila da serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Pogledaj TREJLER serije 12 REČI

https://www.youtube.com/watch?v=2D0uQyDq9R8

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement