Connect with us

Featured

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

Published

on

Film i serija „Južni vetar“ napravili su pravu pometnju prvo u bioskopskim salama, a potom i na malim ekranima. Drugi deo je u pripremi. Poslednja klapa je pala, a premijera se očekuje početkom naredne godine. Od filma se mnogo očekuje, a postoje i nagađanja da će to biti najskuplji srpski film svih vremena. Međutim, to nije jedino što će gledaoce i obožavaoce filma obradovati. Donosimo vam TOP 10 zanimljivih činjenica o filmu i seriji „Južni vetar 2“.

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

10. Radnja – Luka se vraća iz Amerike

U životu glavnih aktera menja se mnogo toga, ali film prati radnju Maraša, Baće, Sofije i Nenada. Luka se vraća iz Amerike, gde je bio nekoliko godina i ima veliku želju da zajedno sa bratom sudeluje u njegovim poslovima.

9. Ginu Marašu bliski ljudi

U pojedinim momentima u nastavku „Južnog vetra“ gledaoci će moći da vide koliko Maraš žrtvuje svoje bliske ljude jer ulazi u nepredvidive situacije koje mogu da ih sve koštaju života. „Ubrzanje“ će Petra staviti pred izbore i odluke koje nije lako doneti.

ŠOK! Milica Milša, Ada Kanački iz serije IGRA SUDBINE dobila KORONU. Stanje OZBILJNO – ima upalu pluća i VISOKU TEMPERATURU! Podrška stiže sa svih…

8. Akcije više nego ikad

Čitava radnja odvija se oko sukoba kriminalnih klanova i zbog toga će i u nastavku biti velikog broja akcionih scena. Automobili će leteti u vazduh, a brojni helikopteri će biti korišćeni u oslikavanju kriminalnih scena, ali i ekspolozije zbog kojih će akterima život visiti o koncu. Glavni kaskader Ivan Kostadinov, koji je radio brojne akcione filmove među kojima je „Pad Londona“ radiće na scenama koje će gledaoce sve vreme držati u neizvesnosti.

7. Petar i Sofija se mire

Odnos između Maraša i njegove Sofije u nastavku je nikada bolji. Biće posvećeni jedno drugom i gledaoci će ovog puta moći da vide kako zapravo izgledaju najbolji dani njihove ljubavi. Sofija će više nego ikad pre zauzeti Maraševu stranu i polako i sama „uplivati“ u posao.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

6. Maraš udara na Crvenog

Kako je u prvom delu zauzeo siguran položaj u kriminalnom miljeu, Maraš će nastaviti da jača. Kao što je bilo prikazano u seriji, eliminisao je crnogorsku, ali i bugarsku bandu, te je jedina osoba koja je iznad njega Crveni, s kojim će zbog prevlasti imati ozbiljnih problema. Maksimalno želi da preuzme primat i da postane glavni vođa, ali na tom putu nailazi na gomilu problema.

5. Miloš Biković smršao zbog nastavka

Glavni glumac je poslednjih meseci sa scenaristima i rediteljima aktivno učestvovao u razvijanju lika Petra Maraša, čime je prolazio brojne transforamcije i tako se mesecima spremao da na nov način oživi ovog filmskog junaka. Osim toga, vreme je provodio na intenzivnim treninzima, a uz sve to vodio je računa o ishrani.

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

4. Problemi na setu

Reditelj i scenarista Miloš Avramović otkrio je da su imali problema kako da glumce iz inostranstva dovedu u Srbiju.

– Veoma je teško da dovedemo glumce, ali ako ste malo snalažljivi, sve se uspeva. Zatvaranje i otvarenje granica nam predstavlja problem i sve je veoma nepredvidivo, što nam otežava čitavu situaciju – rekao je Avamović za Blic i dodao:

– Čeka nas dosta novih muških likova koje do sada nismo imali prilike da vidimo.

3. Hoće li biti ženskih likova?

Iako se spekulisalo da ćemo u nastavku gledati poznate glumice poput Slobode Mićalović i Nataše Ninković, ispostavilo se da će film „Južni vetar 2“ biti muška priča dok se protor za snažniju žensku glumačku postavu otvara u seriji.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

2. Lokacije

Iako je bilo u planu da se film snima i u inostranstvu, „Južni vetar 2“, zbog epidemije korona virusa snimao se na nekoliko lokacija u Srbiji, a glavne su u Knjaževcu i Beogradu.

1. Koliko je koštao „Južni vetar 2“?

Prvi deo filma, prema nepotvrđenim procenama, kako prenose pojedini mediji,  koštao je oko 360.000 evra, a veruje se da će 500.000 evra biti dovoljno da pokrije sve troškove ovog visokobudžetnog akcionog filma.

Stigao je novi JUŽNI VETAR 2 HIT – Pogledajte spot za pesmu PANCIR!

Continue Reading
Advertisement