Connect with us

TV

TATE – 122. epizoda (sreda): Janja je KIDNAPOVANA?! Toma sumja da iza OTMICE stoji OVA osoba!

Published

on

“Tate” će i u sredu od 20.00 na TV Prva, 11. novembra, biti veoma uzbudljive, jer će 122. epizoda biti posvećena potrazi za Janjom.

U 121. epizodi videli smo da je Ruža uverena da ju je Toma kidnapovao. On je pokušavao da je ubedi da ne zna gde je dete i da treba što pre da se reaguje. A evo šta nas očekuje u nastavku.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Toma je izbezumljen. Traži Janju na mestima koja su njoj bila draga. Čak odlazi i u obdanište uveren da je tamo prespavala.

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Kada njegova prijateljica psihoterapeut sazna šta se dešava, još jedna ideja će biti u opticaju. Možda ju je, zapravo, kidnapovala Ruža?​

Miloš Biković – ZVEZDA telenovela OBOŽAVA našeg glumca! Hoće sa njim da SNIMI film! Nećete verovati o kome se radi!

Radnja serije “Tate” smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji. Vlada je tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dečaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore.

IVAN BOSILJČIĆ menja PROFESIJU – postaje PEVAČ?

Marko je nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina.

tate 122 epizoda
„Tate“ 122 epizoda, Miljan Prljeta kao Toma

Petar je uspešni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korena menja kada shvati da ima sina za koga nije znao.

HIT! Od 21. novembra na RTS 1 stiže NOVA DOMAĆA SERIJA! Otkrijte i KOJA! Ovo je priča koja ledi KOSTI…

Toma je fini veterinar, koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, posle smrti supruge, kako bi počeo novi život. Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način, što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke, saradnici itd.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement