Connect with us

Top Story

OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Published

on

Olja Lević je velika zavodnica. To znaju svi koji gledaju seriju “Igra sudbine”. Posebno jači pol nije imun na njen besprekoran fizički izgled, zbog čega slovi za jednu od najzgodnijih domaćih glumica.

Publika ju je zavolela kao skromnu devojku Milu Galić, a glumica Olja Lević priznaje da privatno ima sličnosti sa svojim likom.

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Rodom je iz Kruševca, a u Beograd se preselila kada je upisala studije glume na Akademiji umetnosti u klasi profesora Nebojše Dugalića.

HIT! Sandra Bugarski OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU iz PANČETINE prošlosti! Ona je odrasla u BOLU, a evo I ZBOG KOGA!

Njena prva televizijska uloga bila je 2009. godine u seriji “Selo gori, a baba se češlj”, u kojoj je igrala famoznu Zoricu. Partneri su joj bili Nenad Okanović i Stevan Piale, sa kojim je zaigrala i u “Igri sudbine”. Ipak, uloga MIle joj je donela veliku popularnost.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Glumica u Beogradu živi sa rođenom sestrom Alisom Lević, koja je u srpskoj prestonici upisala studije novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Njih dve toliko liče, a podjednako su veoma zgodne, da su mnogi došli do zaključka kao da su sestre bliznakinje.

Alisa Lević sestra Olje Lević

Fotografiju mlađe sestre Olje Lević možete pogledati i NA OVOM LINKU

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement