Connect with us

Top Story

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Published

on

“Igra sudbine” je uspela da od mnogih glumaca napravi velike zvezde. Zahvaljujući ovoj telenoveli mnogi mladi glumci postali su veoma popularni. Među njima su Luka Raco (Aleksa), Olja Lević (Mila), Milica Tomašević (Nada), Matea Milosavljević (Sofija), Stevan Piale (Luka) i mnogi drugi.

Svojih pet minuta slave dočekali su i iskusniji glumci. Najviše se istakla Sandra Bugarski (Pančeta). Ali, zasluženi prostor na malom ekranu dobili su i Slobodan Ćustić (Vukašin), Vladan Savić (Ivan), Danica Ristovski (Lila) i Darko Tomović (Tića Lenjin), koji su briljirali u svojim ulogama. O Milici Milši koja je oduševila publiku u vodećoj ulozi Ade Kanački, ne treba mnogo govoriti. Ipak, glumica koja je najviše očarala publiku nije na ovom spisku.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Nagradu “Beogradski pobednik” za najbolju glumicu 2020. godine ponela je – Iva Štrljić. Nema sumnje da je njena ekscentrična modna kreatorka Dijana Erski stekla veliku armiju obožavalaca. Njeno umeće da za tren oka saspe u lice svojim neprijateljima arsenal sarkastičnih i otrovnih strelica, uz obavezan grohotan i urnebesan smeh, iz večeri u veče zabavlja publiku.

Iva Štrljić kao Dijana Erski u seriji „Igra sudbine“

OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Citati i pošalice Dijane Erski danima se prepričavaju među fanovima serije “Igra sudbine”. I “Instagram” je prepljavljen najzanimljivijim insertima iz serije, upravo sa Dijanom Erski u glavnoj ulozi.

– Moram da naglasim da to tako može da odigra samo neko ko ima perfektnu dikciju. A ja sam od malena naučena da je veoma važno kako se izražavam i koliko jasno izgovaram svaku reč, pored školovanja na Akademiji gde sam još to usavršila. Zato je za kreiranje Dijane vrlo važna i ta veština – rekla je nedavno, za portal FILM i TV, Iva Štrljić.

Miloš Biković – ZVEZDA telenovela OBOŽAVA našeg glumca! Hoće sa njim da SNIMI film! Nećete verovati o kome se radi!

Ponedeljak joj je slobodan dan, ali Iva je odlučila da njoj ne bude jer tada uči tekstove za celu nedelju napamet.

HIT! LUKA RACO, Aleksa iz serije IGRA SUDBINE – Sa OVIM HOLIVUDSKIM DASOM bih ODMAH snimio FILM!

– Ponedeljkom ih savladam do detalja i onda obnavljam određene scene u zavisnosti koje snimamo sutradan. Nije suština samo u tome da naučite tekst, nego da on odleži u vama, da prođe kroz vašu dušu da biste ga rekli prirodno – poručuje Iva.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement