Festival autorskog filma – SAOPŠTENJE povodom predstojećeg FAF i epidemioloških mera

Autorski fim

Ovogodišnje, 26. izdanje Festivala autorskog filma (FAF) u Beogradu, planirano od 27. novembra do 4. decembra, održaće se u već najavljenom terminu, najavili su iz direkcije Festivala.

SRPSKI JUNACI SREDNJEG VEKA: Priča o Đurađu Brankoviću – RTS 2 u petak 27. novembra od 20.05

U skladu sa razvojem epidemiološke situacije i novih mera koje se očekuju, direkcija Festivala najavljuje da će informacije o trajanju Festivala, prodaji karata, kao i satnicama projekcija filmova objaviti u sredu, 25. novembra, kada će imati zvaničnu odluku o radnom vremenu bioskopskih dvorana.

ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

– Čekamo odluku Kriznog štaba, vezano za predlog Ministartsva kulture i informisanja da se ustanovama kulture odobri vreme rada do 21.00. U odnosu na tu odluku, Festival autorskog filma će objaviti nove satnice ili potvrditi već najavljene. Takvo je vreme – neizvesno, iz dana u dan se menjaju stvari. Ideja je da se publici predstave filmska ostvarenja na pravi i, pre svega, bezbedan način, a ne da se samo održi Festival – izjavili su članovi Saveta Festivala.

U skladu sa tim, direkcija Festivala se nada da će publika imati strpljenja i razumevanja za moguće promene. Sve informacije možete pratiti na društvenim mrežama Festivala, kao i na zvaničnom sajtu faf.rs.

Foto PROMO