Igra sudbine 185. – UNA je u OPASNOSTI! Matija je rešio da je UNIŠTI! Ali to nije sve!

Igra-sudbine-181-epizoda

Joj, joj, joj…. Igra sudbine 185. epizoda biće uzbudljiva kao retko koja do sada. Matija je još jednom umakao pravdi. nar na trenutak. Ali kad ranjena zvez izmakne smrti – tad je najopasnija.

Igra sudbine 185. epizoda – Matija je POLUDEO! Sprema ŽESTOKU OSVETU Aleksi! Una je PRVA na UDARU! Nećete verovati ŠTA će da URADI!

Cole je rešen da razreši slučaj mutljavine u Kan Holdingu. Međutim, Matijine veze su snažnije, te se brzo dočepao slobode. U razgovoru sa Sofijom besan dolazi do zaključka da su mu sve smestili Mila i Aleksa. On se, ipak, ne usuđuje da krene na nju, već bira naslabiju kariku. Ali da li će se prevariti. Hoće li ga Una, možda, svojim stavom i rešenošću da se drži pravde – izbaciti iz koloseka.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

U svakom slučaju scena kada Matija ulazi u Uninu kancelariju i preti joj razgovorom, zaključavši vrata za sobom – veoma je intenzivna. Doduše ništa više od one u kojoj Lila konačno otkriva sve – Višnja zna gde je Vukašin, i u dobrim je odnosima sa njim. Ali zašto se onesvestila? Šta je to što je Višnja saznala a što će joj zauvek promeniti život.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Pančeta za to vreme pravi haos po Biznis klubu, uživajući u luksuzu i besplatnom piću… Debeljko je stigao kući, ali nisu svi srećni što ga vide. Na primer, Matija…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo