Connect with us

Top Story

Igra sudbine 185. – UNA je u OPASNOSTI! Matija je rešio da je UNIŠTI! Ali to nije sve!

Published

on

Joj, joj, joj…. Igra sudbine 185. epizoda biće uzbudljiva kao retko koja do sada. Matija je još jednom umakao pravdi. nar na trenutak. Ali kad ranjena zvez izmakne smrti – tad je najopasnija.

Igra sudbine 185. epizoda – Matija je POLUDEO! Sprema ŽESTOKU OSVETU Aleksi! Una je PRVA na UDARU! Nećete verovati ŠTA će da URADI!

Cole je rešen da razreši slučaj mutljavine u Kan Holdingu. Međutim, Matijine veze su snažnije, te se brzo dočepao slobode. U razgovoru sa Sofijom besan dolazi do zaključka da su mu sve smestili Mila i Aleksa. On se, ipak, ne usuđuje da krene na nju, već bira naslabiju kariku. Ali da li će se prevariti. Hoće li ga Una, možda, svojim stavom i rešenošću da se drži pravde – izbaciti iz koloseka.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

U svakom slučaju scena kada Matija ulazi u Uninu kancelariju i preti joj razgovorom, zaključavši vrata za sobom – veoma je intenzivna. Doduše ništa više od one u kojoj Lila konačno otkriva sve – Višnja zna gde je Vukašin, i u dobrim je odnosima sa njim. Ali zašto se onesvestila? Šta je to što je Višnja saznala a što će joj zauvek promeniti život.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Pančeta za to vreme pravi haos po Biznis klubu, uživajući u luksuzu i besplatnom piću… Debeljko je stigao kući, ali nisu svi srećni što ga vide. Na primer, Matija…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement