Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

Published

on

Igra sudbine, posle dugo vremena Srbiji je podarila čitavu seriju likova i glumaca o kojima – ne prestaje da se priča. Mada su Luka Raco i njegova nežnija polovina Olja Lević, kao Aleksa i Mila osvojili srca gledalaca kraj malih ekrana, jasno je da su negativci uvek ti koje volimo da ne volimo.

Pročitajte još: ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

I istina je. Drugi, doduše lažni ljubavni par koji nimalo ne zaostaje za ovim glavnim jeste onaj koji tumače Stevan Piale i Matea Milosavljević. Mada su Luka i Sofija poput mačaka u vreći, te često gledamo njihove svađe i netrpeljivosti, nije tajna da i Stevan i Matea imaju čitavu armiju obožavalaca.

Trenutno prolaze kroz fazu za koju nekako slutimo da se neće dobro završiti, budući da Sofija cilja na razvod, a Luka na Unu, ali poslednja reč uvek je u rukama scenariste „Igre sudbine“ – Žarka Jokanovića. Ipak, u proletnjem online gostovanju na somborskoj TV Sreća, Stevan je otkrio u kom pravcu bi mogla da se nastavi Lukina sudbina u seriji.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

– Luka je zabavan dečko. U nastavku ga čeka mnogo peripetija, svet će mu se još jednom okrenuti naglavačke. Uostalom videćete u nastavku serije “Igra sudbine”. Ipak, voleo bih da ga vidim i u nekim drugim situacijama u budućnosti – kako ide na trening, da ima više nekih scena koje će se odvijati napolju. Voleo bih da ima neki skriveni talenat. Da bude umetnik, svira klavir. Nešto neobično što do sada nismo videli. Scenarista “Igre sudbine” Žarko Jokanović otkrio mi je da u originalnoj seriji, u nekim epizodama koje bi sada trebalo da uslede na malim ekranima, moj junak odlazi u šumu. Daleko od svih. Tamo će provesti sledećih 20 epizoda. Zašto da ne! Voleo bih da Luka sada ode u šumu na 20 epizoda i da vidimo šta će mu se tamo dogoditi. To bi mi bilo fenomenalno – otkrio je mladi glumac, aludirajući na deo iz kolumbijske telenovele u kojoj njegov lik nakon saobraćajne nesreće gubi pamćenje i završava u šumi.

Hoće li se nešto slično dogoditi i Luki u seriji IGRA SUDBINE?

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

Advertisement