Connect with us

Featured

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Published

on

„Besa“ je priča o porodici i značaju date reči. Ova serija je zbog te teme i postala regionalni, ali i međunarodni fenomen. Jedna je od naših najuspešnijih serija,a takođe i naš najveći izvozni proizvod. Uz to ona je i jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području koje broji više od 400 miliona gledalaca.

Igra sudbine 185. – UNA je u OPASNOSTI! Matija je rešio da je UNIŠTI! Ali to nije sve!

Dugo očekivano snimanje druge sezone počelo je u Crnoj Gori, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Iz Telekoma Srbija i produkcijskih kuća Adrenalin i Red Planet Pictures, tokom naredne godine nam stiže nastavak hit serije „Besa“.

HIT! Milan Marić posle DRŽAVNOG SLUŽBENIKA postaje MARKO KRALJEVIĆ! Evo KADA nam stiže FILM o NAJVEĆEM srpskom junaku

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona, uigrana ekipa prema originalnoj ideji Srđana Šapera sa autorskim timom i glumačkom ekipom vratila se na poznate lokacije u Crnoj Gori gde se snimaju prve scene popularne triler drame koja je prikovala gledaoce za ekrane, a koju je i stručni žiri priglasio za najbolju seriju na festivalu FEDIS.

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

– Ovo je za nas posebna serija jer je upravo sa njenom prvom sezonom lansiran i naš kanal Superstar TV. „Besa“ je obeležila kraj 2018. godine, a tokom njenog emitovanja Superstar se pozicionirao u deset najgledanijih kanala gde se zadržao do danas, pune dve godine. Sigurni smo da ćemo sa novom sezonom „Bese“, ali i drugim serijama vrhunske produkcije, tu poziciju držati još veoma dugo – izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Miloš Timotijević

– Snimanje „Bese“ je već započelo u Crnoj Gori i nakon novogodišnjih praznika, ekipa nastavlja sa radom u Beogradu. Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona serije “Besa” snimaće se i van granica našeg regiona – kaže Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.

ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku. Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj linije priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović. Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija? A šta će se dešavati u sledećoj sezoni „Bese“ saznaćemo sledeće godine na Superstar TV.

Foto PROMO

Advertisement