Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ovih dana završeno je snimanje serije „Pevačica“ koja prati živote, karijere i izazove sa kojima se suočavaju mlade pevačice na svom putu ka uspehu u šou-biznisu. Već tokom priprema, serija koja se realizuje u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas zaintrigirala je javnost i medije u Srbiji jer bavi misterioznim ubistvom, svetom estrade i magije.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala. Međutim, uz novu ljubav i život u gradu, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, na rasvetljavanju slučaja radi i privatni detektiv koji u svojoj istrazi otkriva iracionalni svet magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Pod rediteljskom palicom Miloša Kodema snimljeno je 12 epizoda serije čiji su kreatori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević. Glavne uloge poverene su mladoj glumici Jeleni Grujičić i popularnoj pevačici Milici Pavlovića, a pored njih u seriji glume i Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

U razgovoru za FILM I TV autorka „Pevačice„, Nataša Drakulić, ekskluzivno je otkrila KADA i na kom kanalu ćemo premijerno gledati prvu epizodu serije, koju je ocenila, kao verovatno njoj najdražu koju je do sada snimila.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

– Požurili smo da bismo stigli sve da završimo do premijere koja je planirana za 1. februar naredne godine na kanalu Superstar. Prezadovoljna sam onim što smo uradili, smatram da smo „pokidali“. Pevačica će biti nešto potpuno novo i drugačije – poručila je Nataša, koja sa timom serije „Ubice mog oca“ od 11. decembra kreće da radi na petom ciklusu ovog krimi trilera.

Pročitajte još ŠOK! Mobilni TELEFONI mogu da nas UBIJU? Serija NEXT otkriva nam KAKO!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement