Connect with us

TV

OBNOVIMO GRADIVO! Presek epizoda „Igra sudbine“ je ponedeljkom od 20.00

Published

on

Ako ste tokom prethodne nedelje propustili neku epizodu vaše omiljene TV novele „Igra sudbine“ ne brinite. Ako samo želite da se podsetite šta se to novo desilo junacima ove popularne sapunice i to možete večeras.

U terminu od 20.00 na Prvoj je obnavljanje gradiva prethodne nedelje, a očekuje vas mnogo toga zanimljivog. Krenimo redom!

SAJBER KEŠ! 12 reči koje vode do prljavog novca – hit serija na SUPERSTAR TV

Besna Milevica dolazi u “Kan holding” kako bi preslišala Milu i kako bi joj „okončala iluziju“. Kada se pojavi Aleksa, Mileva će izvući „keca“ iz rukava, citiramo – “Neću dozvoliti da moja ćerka bude druga, sa stomakom do zuba“!

Katarina moli Tiću da “puste buvu” da su u vezi, šta više, da su verenici. Na Lukino zaprepaštenje Ada se vraća u firmu. Čim ponovo preuzme kormilo “Kan holdinga”, iskoristiće priliku da Bruneru objasni kako stoje stvari i da će u slučaju da nešto krene po zlu sa dekapitalizacijom, on biti u najvećem problemu.

SMEH ZAGARANTOVAN! Andrija Milošević u novoj komediji na SUPERSTAR TV

Luka izaziva Aleksu i traži od njega da odu kod notara kako bi se Aleksa odrekao Lilinog dela nasledstva. Sofija ima plan, uzeće polovinu imovine Kanačkih i otići će, ali Matija neće dozvoliti da sam završi u provaliji. Višnja saopštava Adi da bebe neće biti, a ova informacija će naročito pogoditi Svica. U kancelariji, Aleksa i Matija započinju tuču, a nakon što Žaklinica šutne Luku u međunožje, dobija šamar od Sofije lično!

A za nove nove spletke i intrige unutar ove uzbudljive drame sačekajte do sutra u 21.00 na Prvoj.

Foto PROMO.

Advertisement