Connect with us

Featured

SMEH ZAGARANTOVAN! Andrija Milošević u novoj komediji na SUPERSTAR TV

Published

on

Navikli smo da se na spomen imena Andrija Milošević nasmešimo. Tako će biti i od ovog utorka 15. decembra na kanalu Superstar TV  od 21.00.

Igra sudbine – 195. epizoda: TUČA! Pesničenje u “Kan holdingu”

U komičnoj seriji „Moj prijatelj“ koju ćemo gledati radnim danima na Suprestar TV Andrija Milošević se nam pokazati da li poznajemo sve svoje digitalne prijatelje. On najbolje, kao poznata ličnost, zna da su pored prijatelja, tu fanovi i pratioci. Njihov „posao“ najčešće je da da lajkuju, prokomentarišu objavu ili ne. Ipak postavlje se pitanje da li su tu i kada se nađete u nevolji?
Upravo to će Andrija probati da otkrije!

Kakve će sve prijatna i neprijatna iznenađenja Andrija spremiti za svoje digitalne prijatelje?

Ovo je zapravo serija o najvernijim fanovima i za njih. U formatu #MOJPRIJATELJ poznati komičar Andrija Milošević kreće u misiju da upozna svoje digitalne prijatelje u stvarnom životu. U tim nastojanjima svašta mu pada napamet, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na društvenim mrežama.

– Rezultat je dokumentarna serija puna smeha, topline, neobičnih momenata i opservacija o prednostima i nedostacima modernih prijateljstava – kažu u produkcijama „Blekbuk“ i „Freš“. – Za sve epizode postoji scenario, ali postoji mesto i za improvizaciju.

Struktura epizode se sastoji, kako kažu u produkciji, od različitih aktivnosti, putovanja i novih i starih prijateljstava. Svaka epizoda ima glavnu i sporedne teme. Tu je i Andrijin pomoćnik koji mu pomaže u pripremi iznenađenja i aktivnosti, ali i samostalno realizuje neke od aktivnosti.

Foto PROMO

Advertisement