Connect with us

FILM

Glumica Anđelka Prpić redovno posećuje terapeuta. Otkrijte zašto!

Published

on

Dugo očekivana premijera filma “Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi je odložena zbog epidemiolškoh okolnosti. Glumicu koju smo upoznali kroz uloge u komedijama u ovom psihološkom trileru Darka Nikolića tumači lik Ane Kolar. Ana Kolar je udovica koja nekoliko godina nakon smrti muža saznaje da je on možda živ.

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

– Kada mi je ponuđena ova uloga, moram priznati da nisam imala poverenja, sumnjala sam u sebe, ali takva sam i inače. Bila sam iznenađena Darkovim pozivom, nisam očekivala da me neko pozove da igram glavnu ulogu, i to još u psihološkom trileru… Ali, hvala mu na toj veri u mene, imao je nje svakako više nego ja – rekla je za „Novosti“ Anđelka Prpić.

Vanredno emitovanje SLUČAJA PORODICE BOŠKOVIĆ – 11. i 12. epizoda: Velibor se ŽENI!?

Anđelka smatra da scenarista Marko Popović nije hteo da podilazi trendovima, već da ispriča priču samo jedne žene, jake žene.

– Žene su danas jače nego ranije, ali u toj novoj ženskoj moći nešto se dobilo, ali i izgubilo. Mislim da je porodica danas teško održiva, ona je velika žrtva svih ovih promena, tempa života, očekivanja… S druge strane, žena danas zna da ne mora da sedi i trpi zarad mira u kući, može da se školuje, obrazuje, napreduje u karijeri, izdržava samu sebe – sigurna je Anđelka.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Ovo vreme donosi velika iskušenja, a osim fizičkog zdravlja, po Anđelkinim rečima, više nego ikad treba brinuti i o svom mentalnom zdravlju.

– Redovno posećujem psihoterapeuta i smatram da je to jako važno. Svi govorimo o fizičkom zdravlju, jedite čija semenke, pijte ceđene sokove, trenirajte, hranite se osam sati, a 16 gladujte… I sve je to u redu, ali vodite računa i o svom mentalnom zdravlju, to nije sramota. Isto kao što idete na redovne kontrole kod zubara, i kad nemate neki problem, treba otići kod psihoterapeuta, da vam „otpusti neki ventil“, da čujete sami sebe, da vas čuje neko ko vas ne poznaje, neka neutralna strana. Kao što nam je važno da imamo lepu frizuru, zube, da nemamo celulit, treba da nam bude još važnije da budemo srećne i zadovoljne, u psihičkom skladu – zaključuje Anđelka.

A pored filma “Jedini izlaz” Anđelku ćemo gledati i u seriji „Azbuka našeg života“ Jelene Bajić Jočić. Anđelka tumači lik Sunčice, jedne od najboljih drugarica glavne junakinje, a ova uloga je, kako sama kaže, mnogo bliža njenom fahu.

Izvor Novosti; Foto PRIVATNA ARHIVA

Advertisement