Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ za Luku Kanačkog spremila je STRAŠNU SUDBINU! A pomagači u ovom paklenom planu biće joj, naravno, – sile zla. Ali da krenemo redom!

Pročitajte još Luka Raco i Olja Lević otkrivaju: Da li će Aleksa OSTAVITI Milu zbog ŽAKLINE!

Igra sudbine 198. epizoda, kako smo to već videli, doneće nam jedan veliki šok. Sofija Šubarević, zmija kakve nigde nema, rešila je da odbaci svoju zmijsku košuljicu i pokaže ko je. Nema više milosti. A ni strpljenja. Vreme je za finalni udarac. Onaj koji će najjače zaboleti prvo njenu žrtvu, a zatim i Adu Kanački.

Pročitajte još Milica Milša otkriva: ADA KANAČKI doživeće NAJVEĆI ŠOK! EVO o čemu je reč!

Jer, kako je to poručila svom savezniku – lakomom Matiji, vreme je da Luka Kanački strada! I to od njenog zmijskog otrova. Šta je to Sofija smislila. I šta se krije iza njenih reči – Vreme je da sinčić popije ono što je trebalo da popije njegova mamica! Da li će Sofija pokušati istim čajem da otruje Luku? Ili će mu podvaliti pilule namenjene Adi koje ona nikada nije popila?

Pročitajte još Igra sudbine 198. epizoda – ŠOK! Sofija i MATIJA spremaju nešto STRAŠNO za LUKU! Desiće se ONO NAJGORE! A evo i ŠTA!

Kao i uvek u ovakvim trenucima, vraćamo se originalnom scenariju serije prema kojoj je zasnovana „Igra sudbine“. U originalu liku koji u našoj verziji odgovara Luka Kanački kog tumači Stevan Piale u narednim epizodama zaista će se dogoditi nešto strašno. On će imati tešku saobraćajnu nesreću zbog toga što su mu glavni negativci oštetili automobil koji vozi. Zahvaljujući tome, Luka će izgubiti pamćenje, što će u potpunosti promeniti nastavak serije.

Pročitajte još ŠOK! Sofiju Šubarević u nastavku serije IGRA SUDBINE očekuje VELIKA PROMENA! A evo i O ČEMU JE REČ!

A kakva ga sudbina čeka u domaćoj verziji? Kakav je dijabolični plan za mladog Kanačkog smislila kraljica zla – Sofija Šubarević? Koja to STRAŠNA SUDBINA očekuje LUKU KANAČKOG?

Pročitajte još  Milica Tomašević OTKRIVA: Volim Nadu, ali ona mi je UKRALA najvredniju stvar u životu! Evo i koju!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement