Connect with us

Top Story

DRIM TIM – od 2. januara na Superstar stiže priča o Maradoni sa Zvezdare!

Published

on

Premijera serije „Drim tim“ u zajedničkoj produkciji Telekom Srbija i Zillion filma zakazana je za  2.januar, a serija će biti emitovana svake subote i nedelje od 21.00 na kanalu Superstar.

DRIM TIM je humoristička serija od 12 epizoda koja na kanal Superstar stiže 2. januara

Delimično nastala na osnovu neproverene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta, TV serija DRIM TIM je priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Bogatinčeviću (igraće ga Lazar Ristovski) i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova.

Svaka epizoda serije ispričaće po jednu smešnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice, ovog neobičnog fudbalskog tima. Na samom početku serije, „Omladinac“ (kako je ime ovog bratskog tima) nastupa u zonskom takmičenju ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe i u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona!

Pročitajte još Luka Raco i Olja Lević otkrivaju: Da li će Aleksa OSTAVITI Milu zbog ŽAKLINE!

Nesrećan što nikada nije bio dobar fudbaler, Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. I naša serija će mu tu želju ispuniti, na kraju!

„Omladinac“ je smešten u Zvezdarskoj šumi. Tu je mali teren, oronula kafana sa baštom, roštilj. Klub se uglavnom izdržava od ove kafane, Ika je bolji roštilj-majstor nego trener. Teren je pedantno sređen, Ika vodi računa o travi. Igralište pre liči na teniski nego fudbalski teren.

Pročitajte još Milica Milša otkriva: ADA KANAČKI doživeće NAJVEĆI ŠOK! EVO o čemu je reč!

Ovo izolovano mesto u šumi je i glavno mesto svih priča serije. Većina ih se odvija na terenu, oko njega, u kafani, svlačionici, u maloj kući. Svaka epizoda ima svoje glavne junake (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji Deda Drakče) ali će se u svakoj epizodi pojaviti i mnogi zanimljivi gostujući likovi.

https://www.youtube.com/watch?v=rhbEAc6uzlE


Zadatak ove serije je da bude laka, smešna, brza, da na duhovit način ispriča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi.

Uloge: Lazar Ristovski, Tanja Šoljić, Vanja Ejdus, Raša Vujović, Mima Karadžić, Svetozar Cvetković…

Foto

Continue Reading
Advertisement