Connect with us

Top Story

POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Dobro uigrani tandem Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević obećali su da se  po završetku snimanja serije “Pevačica” vraćaju petoj sezoni “Ubica mog oca”. Rečeno – učinjeno! Petak 18. decembar upisan je kao dan kada je pala prva klapa nastavka priče o inspektoru Aleksandru  Jakovljeviću i njegovoj potazi za ubicama oca. Uz tu potragu za pravom istinom, u četiri prethodne sezone bili smo svedoci mnogih drugih krivičnih dela koje je Jakovljević sa svojom epikom uspešno rešavao, ali i onih kojima se kraj tek nazire.

Pročitajte još Luka Raco i Olja Lević otkrivaju: Da li će Aleksa OSTAVITI Milu zbog ŽAKLINE!

– U prethodnom periodu naporno smo radili kako bismo seriju “Pevačica” priveli kraju baš onako kako smo zamislili. Konačno je došlo vreme za snimanje pete sezone serije “Ubice mog oca“ – otkriva Nataša Drakulić i dodaje da priželjkuje povratak na letnje kadrove. – Navikli smo da “Ubice” snimamo tokom leta. Ovo će biti prvi put od početka serije da će Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) obući jaknu. Nadam se da ćemo se već sledećeg leta kada ćemo snimati 6. sezonu vratiti toj praksi.

Glumačka ekipa ostala je uglavnom ista Vuk Kostić kao Aleksandar Jakovljević, Marko Janketić kao kolega Mirko Pavlović. Tu su i Tihomir Stanić u ulozi direktora policije Predraga Marjanovića. Nina Janković Dičić kao forenzičarka Jelena, Miodrag Radonjić kao inspektor Zoran Janketić. Njima su se tokom četvrte sezone pridružili Sloboda Mićalović, Vojislav Voja Brajović, Pavle Jerinić, Boris Komnenić, Mladen Sovilj… A u osam epizoda pojavila se i pevačica Aleksandra Prijović.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na Superstar stiže priča o Maradoni sa Zvezdare!

Zanimljivo je i da je svaka sezona imala muzičku numeru koja je pratila. Svaku je izveo neko od popularnih estadnih zvezda. U prvoj sezoni to je bila pesma “Ja bez tebe ne mogu da živim” koju je izveo Halid Bešlić. Zatim u drugoj sezoni se u toj ulozi našao Šaban Šaulić sa pemom “Nemam više nikog”. Treću sezonu obeležila je numera “Rastanak” koju je otpevao Saša Matić. U poslednjoj sezoni pojavila se Aleksandra Prijović sa pesmom “Duguješ mi dva života”. Ko će to biti u petoj sezoni? Ostaje da nam se strpimo do tada.

Pročitajte još Serija “Kosti” – 9. epizoda (RTS 1, 20.05) SRCE TAME

Da podsetimo scenaristički tandem Drakulić – Antonijević, koja radi na ovoj seriji već je zabeležila velike uspehe. “Ubice mog oca”, “Zaspanka za vojnike”, “Dara iz Jasenovca”, “Pevačica”, “Državni službenik” su dela ovog tima. Neke smo već videli, druge željno iščekujemo.

Foto PROMO

Advertisement