Connect with us

TV

Igra sudbine – Koga to ljubi ALEKSA KANAČKI, a nije MILA?

Published

on

Igra sudbine – Koga to ljubi ALEKSA KANAČKI, a nije MILA?

Pročitajte još IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

Ljubav pršti na sve strane u seriji Igra sudbine. Romanse su na svakom koraku. Počevši od onih koje traju već dugi niz epizoda, preko onih koje traju podjednako, ali nisu prave do onih kojima je sudbina tek odredila da se dogode. Mila i Aleksa. Sofija i Luka. Sofija i Matija. Nada i Strahinja. Jelena i Matija. Pančeta i Tića. Katarina i Cole. Katarina i Tića. Cole i njegova supruga Stana. Ivan i Ada. Višnja i Komarac


Pročitajte još Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

U seriji Igra sudbine ljubav se događa na svakom novom koraku. Teško ih je i pobrojati sve, a sigurni smo da ovoj listi još nije kraj. Očekujemo još mnogo maštovitosti i kreativnosti iz pera scenariste Žarka Jokanovića. Biće tu svega i svačega – ne sumnjamo.

Junak serije Igra sudbine u strasnom poljupcu sa devojkom!

A ono što nas posebno raduje jeste činjenica da aktere najpopularnije telenovele ljubav prati i van seta. Tako već mesecima domaća štampa piše o misterioznoj odabranici srca zvezde ove serije – Luke Raca. Iako ju je predstavio javnosti one večeri kada je sa koleginicom Oljom Lević podelio nagradu Zlatna antena, devojka neodoljivog Luke Raca ostala nam je misterija. Do nedavno. A zatim je bez imalo ustezanja atraktivni plavušan na svom instagram profilu podelio najintimniji trenutak sa svojom dragom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Naravno, reč je o poljupcu. I to kakvom. U bazenu. Zato, bez imalo sumnje, drage naše čitateljke sada i zvanično moramo da vas razočaramo. Vaš omiljeni Luka Raco, iliti Aleksa Kanački je ZAUZET! A za to nije kriva Mila iz serije Igra sudbine!

https://www.instagram.com/p/CI2n7eHnXbG/

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement