Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Published

on

Mila i Aleksa, zvezde serije „Igra sudbine“  proglašeni su za omiljeni televizijski par. Glumica Olja Lević i Luka Raco bez mnogo dvoumljenja obeležili su 2020. godinu. Igra sudbine za kratko vreme postala je najgledanija domaća serija. Iz dana u dan uz popularnu telenovelu više je od milion gledalaca.

Pročitajte još ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN…

Avanture Kanačkih i Ožegovića ne prestaju da žare i pale. Interesovanje publike za nove zgode i nezgode omiljenih likova ne jenjava. A pogotovo za sve ono što čeka Aleksu i Milu. Na putu njihove ljubavi uvek se ispreči nešto što im kvari sreću.U početku bio je to Aleksa koji je pre nego što je izgubio pamćenje i zamenio mesto sa Lukom bio najgora verzija sebe.

Pročitajte još POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

Međutim, kada je to prošlo, Aleksa i Mila lako su se povezali. Put od jednog do drugog srca povezala je ljubav, i čini se da ništa nije snažnije od nje. Ipak, pokazalo se da će ovo dvoje u toj borbi imati mnogo neprijatelja.

Pročitajte još  HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

IGRA SUDBINE – ŠOK! Mila i Aleksa postaju NEPRIJATELJI?

Sofija, Una, ministarka, Žaklina… Imena jesu mrska, ali kad se nadovežu iz epizode u epizodu, ovaj niz postaje ozbiljna vojska koja bi mogla da udari na Aleksu i Milu. Hoće li se to i dogoditi?

Dok ne otkrijemo da li će se zaista u seriji „Igra sudbine“ pojaviti nešto što će razdvojiti Alesku i Milu, Olja i Luka pomogli su nam da vidimo kako bi to izgledalo da se njih dvoje nađu u rolama suparnika.

Pročitajte još IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

U instagram takmičenju za jednu popularnu domaću fabriku nameštaja Olja Lević i Luka Raco ukrstili su mačeve i postali – neprijatelji.

Njih dvoje učestvuju u takmičenju u kom imaju zadatak da osmisle dizajn svog doma od raspoloživog nameštaja ove kompanije, a na posetiocima njihovih profila na ovoj društvenoj mreži je da procene ko je u tome bio uspešniji?

Pročitajte još Milica Milša otkriva: ADA KANAČKI doživeće NAJVEĆI ŠOK! EVO o čemu je reč!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement