Connect with us

NE PROPUSTITE

“NOS4A2” – 4. januara počinje druga sezona na AMC od 22.00

Published

on

“NOS4A2” – druga sezona ove serije stiže na AMC. Vraćamo se ekskluzivnoj seriji koja ima za temu natrprirodno. Serija je bazirana na jednoj od najpopularnijih istoimenih novela autora Džoa Hila iz 2013. godine. Stiže nam novih 10 epizoda. Glavni lik u seriji igra glumac Zakari Kvinto. On je nominovan za nagradu Emi, kao i glumica Ešli Kamings.

ŽIGOSANI U REKETU – Sezona 2, Epizoda 40: Hakeri su NAPALI sajt Fleša, sa OVOM informacijom UTICAĆE na tok IZBORA!

“NOS4A2” – premijera druge sezone je na kanalu AMC od 4. januara u 22.00.

SERIJA „NOS4A2“ EMITUJE SE JEDNOM NEDELJNO – PONEDELJKOM OD 22.00

U centru dešavanja „NOS4A2“ je Vik Mekvin, nadarena mlada žena koja otkriva da ima natprirodnu moć. Ona je dovodi do upoznavanja sa Čarlijem Menksom, zavodljivim besmrtnikom koji se hrani dušom dece. Vik teži da pobedi Menksa i spasi njegove .

IGRA SUDBINE – 205. epizoda: Konačno otkrivamo – U kakvoj su TO VEZI PANČETA I MINISTARKA! Pašćete U NESVEST!

Druga sezona serije “NOS4A2” nastavlja se osam godina nakon događaja iz prve sezone. Vik Mekvin (Ešli Kamings) nikad nije bila odlučnija u nastojanju da uništi Čarlija Menksa (Zakari Kvinto). Nakon što se suoči sa sopstvenom smrtnošću, Čarli kreće u očajničku osvetu protiv Vik. Ovoga puta on se ustremljuje na osobu koja najviše znači Vik – njenog osmogodišnjeg sina Vejna.

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 46 – ŠOK! Marti puca VODENJAK na ulici, a nema ko da joj pomogne! HOĆE li bebe PREŽIVETI?

Seriju su producirali Džejmi Obrajen (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) i Džo Hil.  Serija je u produkciji AMC Studios u saradnji sa Tornante Television. U seriji glume i Džakara Smit, Olafur Dari Olafson, Virdžinija Kul i Ebon Mos-Bačrač.

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement