Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – 205. epizoda: Konačno otkrivamo – U kakvoj su TO VEZI PANČETA I MINISTARKA! Pašćete U NESVEST!

Published

on

Igra sudbine 205. epizoda biće EKSPLOZIJA! Već večerašnja epizoda biće uvod u haos koji sledi, ali ono što nas čeka u sredu 30. decembra na TV Prva od 21.00 – sve će nas baciti u nesvest! Ali, da krenemo redom.

Pročitajte još Olja Lević PRIZNALA zahvaljujući ČEMU je dobila ulogu MILE u seriji IGRA SUDBINE! OVO NIKO nije OČEKIVAO!

Pretposlednjeg dana 2020. prisustvovaćemo još jednom Sofijinom napadu na Luku. Povod je naravno prsten. Međutim, ovog puta saznaće da će ga dobiti čim se završi sastanak Upravnog odbora Kan holdinga.

Pročitajte još Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

U međuvremenu, sledi veliko rasvetljenje misterije – Pančeta i Ministarka. U epizodi 204 koja je na programu u utorak, saznaćemo da su Pančeta i ministarka, verovali ili ne – sestre! E, pa, nakon što fizički nasrnula na sestru, ministarku Milevu, Pančeta iz torbe vadi poslednji adut. Pitamo se o čemu je reč!

Pročitajte još Jelena Karleuša i Marija Šerifović spremaju IZNENAĐENJE za Novu godinu na TV Prva. Evo o čemu je reč!

Debeljko donosi nove informacije iz magacina i deli ih sa Unom i Aleksom. Uveren je da Janko neće mirovati i da se tek sprema
oluja. Koliko je u pravu, ispostaviće se čim Janko ode kod Zvonimira.

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Inspektoorka Dželetović se pojavljuje na Matijinim vratima i tamo zatiče Sofiju. Vreme je da Stana prvi put zaista obavi svoj INSPEKTORSKI posao!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement