Connect with us

NE PROPUSTITE

AMC najavljuje – 4. sezonu serije “Fargo”

Published

on

AMC je objavio datum premijere četvrte sezone serije “Fargo” kreatora Noe Havlija. Do sada se “Fargo” ovenčao nagradama Emi, Zlatni globus, AFI, Pibodi i TCA.

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 46 – ŠOK! Marti puca VODENJAK na ulici, a nema ko da joj pomogne! HOĆE li bebe PREŽIVETI?

Sa Krisom Rokom u glavnoj ulozi, nova sezona će biti premijerno prikazana 4. januara u 22.45 na kanalu AMC.  Četvrta sezona sadrži 11 epizoda i prikazivaće se jednom nedeljno.

U novoj sezoni Fargo se seli se u centralnozapadni deo Kanzas sitija, u 1950. godinu. Loj Kenon, vođa afroameričke mafijaške porodice, uspostavlja primirje sa protivničkom italijanskom mafijom. Zajedno se bave eksploatacijom, ucenom i drogom. Da bi zabetonirale primirje i osigurale mir, te dve porodice jedna drugoj šalju najstarije sinove. Loj Kenon predaje najstarijeg sina Sačela (Rodni Džons) svom neprijatelju Donatelu Fadu (Tomaso Ranjo), a zauzvrat mora da podigne Zeroa (Džejmison Bračoforte), sina svog neprijatelja, kao sopstvenog.

IGRA SUDBINE – 205. epizoda: Konačno otkrivamo – U kakvoj su TO VEZI PANČETA I MINISTARKA! Pašćete U NESVEST!

Kada Donatelo umre u bolnici nakon rutinskog zahvata, primirje je stavljeno pod pitanje. Žosto Fada (Džejson Švarcman) zauzima poziciju svog oca, ali njegove napore da stabilizuje organizaciju potkopava njegov brat Gaetano (Salvatore Espozito). On se pridružio porodici u Kanzas Sitiju nakon što je u Italiji izgradio reputaciju bezobzirne osobe. Ostali Fada muškarci moraju da odluče na čijoj su strani.

ŽIGOSANI U REKETU – Sezona 2, Epizoda 40: Hakeri su NAPALI sajt Fleša, sa OVOM informacijom UTICAĆE na tok IZBORA!

Izvršni producent i dobitnik nagrada Peabodi, Zlatni globus i Emi, Noa Havli (kreator, pisac, režiser) predvodi kreativni tim najnovijeg dela nagrađivane kriminalističke priče zasnovane na istinitim događajima.

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement