Connect with us

Top Story

Dragana Mićalović OTKRIVA koga bi više VOLELA da igra MILU ili SOFIJU. Njen odgovor će vas IZNENADITI!

Published

on

Dragana Mićalović osvojila je publiku ulogom Une u seriji “Igra sudbine”. Iako studira i snima u isto vreme, mlada glumica otkriva da joj to ponekad teško pada, jer nema dovoljno vremena za porodicu i prijatelje.

Dragana je otkrila kakva je zapravo Una koja joj je donela veliku popularnost, ali i kako se uklopila sa celom ekipom iz popularne serije.

PROČITAJTE JOŠ: CRNA SVADBA – Saznajte sve o novoj seriji. Evo KADA i GDE ćemo je gledati!

– Una je jedna idealna devojka. Volela bih da posedujem par nekih Uninih kvaliteta. Težim ka tome da postanem jednog dana makar deo te Une. Smatram da je ona, barem po onome što sam imala prilike da pročitam iz dosadašnjeg scenarija, jedan pravi, požrtvovani prijatelj. Veliki borac kroz život i eto ja bih volela da imam jedan deo svega toga – iskrena je Dragana Mićalović.

PROČITAJTE JOŠ: Film TOMA – Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

S obzirom da se Una kasnije pojavila u seriji, koliko joj je bilo teško da se uklopi sa drugim glumcima?

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJBOLJE nove DOMAĆE SERIJE za NOVOGODIŠNJI BINDŽ!

– Nimalo mi nije bilo teško, prvenstveno zato što je moje prvo snimajuće izdanje bilo sa Lukom Racom. On je moj televizijski partner već duži period, igrali smo i u seriji “Sinđelići”. I ostatak ekipe sam već poznavala, tako da nekako su me svi dočekali onako u zagrljaju i nije mi bilo nijednog trenutka ni strano, ni teško – rekla je Dragana Mićalović za “informer”.

Dragana Mićalović i Luka Raco bili su partneri u seriji “Sinđelići”, a u seriji “Igra sudbine” igraju najbolje prijatelje Unu i Aleksu.

Na pitanje da ne igra Unu, da li bi više volela ulogu Mile ili Sofije?

– Une. Una mi je prirasla srcu.

Foto facebook/draganamicalovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement