Connect with us

Featured

CRNA SVADBA – Saznajte sve o novoj seriji. Evo KADA i GDE ćemo je gledati!

Published

on

“Crna svadba” je jedna od najiščekivanijih domaćih serija, ali uz “Porodicu” jedina koja se snimala gotovo u tajnosti.

Scenarista serije je Strahinja Madžarević, dok režiju potpisuje Nemanja Ćipranić. Priča od 10 epizoda prati istragu inspektora Petra, koja ga dovodi do neverovatnih otkrića.

PROČITATI JOŠ: TOP 10 NAJBOLJE nove DOMAĆE SERIJE za NOVOGODIŠNJI BINDŽ!

Žanr serije je psihološki triler, sa elementima drame i horora, kao i sa jakim prisustvom folklornih elemenata i narodskih verovanja iz istočne Srbije.

PROČITATI JOŠ: Film TOMA: Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

Glavne likove tumačiće Uliks Fehmiu i Nikola Kojo, a u ostalim ulogama videćemo i Jelenu Đokić, Slavka Štimaca, Predraga Peđe Bjelca i Tonija Mihajlovskog.

Uliks Fehmiu u seriji „Crna svadba“

PROČITATI JOŠ: DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Radnja je zasnovana na starom vlaškom obredu sahranjivanja mladića u svadbenom odelu, koga ispraća verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Kroz izraženo prisustvo folklornih elemenata i narodnih verovanja iz ovog dela Srbije, upravo će se ovim obredom suočavati dvojica inspektora.

PROČITATI JOŠ: Serije KOSTI i MESO – sve epizode ONLINE! A evo i GDE I KAKO!

I same lokacije za snimanje su veoma zanimljive. Scene koje ćemo viditi u seriji napravljene su u centralnoj Srbiji, podno čuvenog krša – u etno-domaćinstvima i na starom srednjovekovnom groblju.

Jelena Đokoić u seriji „Crna svadba“

PROČITATI JOŠ: Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI! A evo i KOLIKO!

Serije poput “Crne svadbe” retko su rađene kako u domaćoj kinematografiji, tako i u regionu, a u svetu nešto slično viđeno je u “Mladom papi”.

“Crna svadba” imaće 10 epizoda i biće prikazana na kanalu Superstar TV

Iz produkcijske kuće “Farejflaj” veruju da će ovaj psihološki triler, koji nas kroz krimi-radnju uvodi u svet magije i drevnih obreda obeležiti 2021.

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević u filmu i seriji TOMA glumi SILVANU! A evo sa kojim je POZNATIM SRPSKIM GLUMCIMA ONA U RODU!

Datum premijere još se drži u tajnosti, a “Crnu svadbu” imaćemo prilike da gledamo na Superstar TV. Sve serije “Fajerflaja” rade se u partnerstvu sa Telekomom Srbija.

Scena iz serije „Crna svadba“

PROČITAJTE JOŠ: Praznične premijere na Superstar TV! Superstar Video klub – sve serije potpuno besplatno do 15. januara!

Osim “Crne svadbe”, aduti ove produkcije za narednu sezonu su i serije “Porodica” i “Kalkanski krugovi”.

PROČITAJTE JOŠ: Praznične premijere na Superstar TV! Superstar Video klub – sve serije potpuno besplatno do 15. januara!

Mini-serija “Porodica” o hapšenju Slobodana Miloševića, koga tumači Boris Isaković, dok Miru Marković igra Mirjana Karanović. “Kalkanski krugovi” su porodična drama sa jakim triler elementima. Radnja je smeštena u seoskom ambijentu. Problemi su savremeni, generacijski određeni i ovakvu priču voleće široka publika, piše “Kurir”.

Foto Promo / Firefly Production

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement