Connect with us

TV

IGRA SUDBINE – DANAS su ZVEZDE najpopularnije domaće serije, a OVAKO su IZGLEDALI kao KLINCI!

Published

on

Bez mnogo sumnje o seriji “Igra sudbine”, gledaoci u Srbiji znaju sve – osim kraja. Ali o kraju se za sada još i ne razmišlja i sigurni smo da još mnogo novih epizoda priželjkuju i fanovi najgledanije serije u Srbiji. Međutim, pikanterija nikad dosta. O junacima, njihovim novim avanturama, svemu što nas očekuje u nastavku, ali i o glumcima. A oni povremeno umeju da nas obraduju zanimljivim informacijama. Ovog puta, za vas smo pripremili zanimljivu foto-priču u stilu nekad i sad.

Igra sudbine 208. epizoda – Matija i Sofija imaju novi PAKLENI PLAN! Evo o ČEMU JE REČ! ADI se OVO NEĆE DOPASTI!

Predstavljamo vam kako su zvezde popularne telenovele izgledale kao klinci. Neke od njih ćete odmah prepoznati, a neke je zaista teško povezati sa njihovim trenutnim izgledom.

MILICA MILŠA

CRNA SVADBA – Saznajte sve o novoj seriji. Evo KADA i GDE ćemo je gledati!

Milica Milša je rođena 1968. godine u Beogradu. Otac joj je bio čuveni pisac Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin Isaković. Milica se na filmu prvi put pojavila sa deset godina. Međutim, nije nastavila da se bavi glumom nego je postala uspešna manekenka i model. Najveću popularnost stekla je ulogama u serijama „Bolji život“, „Srećni ljudi“, „Porodično blago“, „Bela lađa“, a sada je gledamo kao Adu Kanački u seriji „Igra sudbine“.

LUKA RACO

Film TOMA: Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

Luka je jedan od najpoznatijih mlađih glumaca, a uporedo sa glumom bavi se i manekenstvom. Njegova prva uloga je u televizijskoj seriji „Sinđelići“ gde tumači jednog od glavnih junaka, Ristu. Rođen je u Beogradu 1991. godine, a 2013. godine je diplomirao ekonomiju. Proglašen je 2012. godine za „Mistera Srbije“. Na svetskom izboru „Mister International“ osvojio je titulu najbolje stilizovanog muškarca, a danas ga gledamo u ulozi Alekse Kanačkog/Ožegovića.

STEVAN PIALE

TOP 10 NAJBOLJE nove DOMAĆE SERIJE za NOVOGODIŠNJI BINDŽ!

Stevan je rođen 1987. godine u Zemunu. Završio je Akademiju umetnosti u Beogradu, a profesionalno se bavio fudbalom i košarkom. Aktivno radi sinhronizacije animiranih i igranih filmova i serija, a njegove najpoznatije sinhronizacije su: Sunđer Bob-Triton, Henri opasnost-Rej Mančester, Razvali igru-Dabl Dži i mnogi drugi. Stevana danas gledamo u ulozi Luke Ožegovića/Kanačkog u seriji „Igra sudbine“.

OLJA LEVIĆ

DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Olja je rođena u Kruševcu 1990.godine, a prvu televizijsku ulogu je ostvarila sa sedamnaest  godina. Tumačila je Zoricu, devojku sina Dragana (Nenad Okanović) u seriji Radoša Bajića „Selo gori, a baba se češlja“ koja je premijerno emitovana od 2007. godine na RTS. Olja je danas poznata po ulozi Mile, koja je u seriji devojka Alekse Ožegovića/Kanačkog.

MATEA MILOSAVLJEVIĆ

Matea je rođena 1989. godine u Beogradu, a diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi Mirjane Karanović. Prvu značajniju ulogu imala je u mjuziklu „Pored mene“, u kom je tumačila ulogu Sandre, a najveću popularnost postigla je ulogom manekenke Sofije Šubarević u seriji „Igra sudbine“.

Serije KOSTI i MESO – sve epizode ONLINE! A evo i GDE I KAKO!

PAVLE JERINIĆ

Pavle je rođen 1986. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Biljane Mašić 2009, a od 2006. godine je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, pozorišta „Boško Buha“ i Zvezdara teatra, u kojima je odigrao mnoštvo predstava.

Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI! A evo i KOLIKO!

Dobio je nagradu Narodnog pozorišta „Petar Banićević“, a od 2011. godine radi kao profesor glume u dramskom studiju „Bis“. Sedam godina se aktivno bavi košarkom, kao i fudbalom, svira gitaru, bavi se muzikom i pevanjem, a pored toga, bavi se i fotografisanjem. U seriji „Igra sudbine“ tumači lik Matije, a ova uloga donela mu je veliku popularnost.

DRAGANA MIĆALOVIĆ

Dragana je rođena 1991. godine u Leskovcu. Ćerka je poznatog glumca Dragana Mićalovića. Kao mala pevala je u horu i tada stekla ljubav prema pevanju. Završila je srednju muzičku školu u Leskovcu. Muzički je nadarena, a od instrumenata svira klavir.

Pored velike želje nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali je to nije sprečilo da gradi glumačku karijeru. Umesto glume završila je Fakultet za kulturu i medije 2015. godine, ali je ipak odlučila da 2019. godine upiše Fakultetu dramskih umetnosti. Najveću slavu donela joj je uloga Kasije u seriji „Sindjelići“, a sada je svi znamo kao dobru Unu iz „Igre sudbine“.

SANDRA BUGARSKI

Sandra je rođena je 1970. godine i završila je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Radeta Markovića. Još tokom studija počela je da igra u predstavama, a nakon toga je postala i stalni član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta. Jedna od prvih uloga na filmskom platnu joj je bila uloga bolničarke u drami Srđana Dragojevića „Lepa sela lepe gore“ iz 1996, a mnogi je pamte i po ulogama u serijama „Sumnjiva lica“, „Senke nad Balkanom“, „Junaci našeg doba“, ali joj najveću popularnost donosi lik Pančete, koja je jedna od najpopularnijih uloga „Igre sudbine“.

Tamara Dragičević u filmu i seriji TOMA glumi SILVANU! A evo sa kojim je POZNATIM SRPSKIM GLUMCIMA ONA U RODU!

AMMAR MEŠIĆ

Ammar Mešić, jedan od najpopularnijih mladih glumaca u Srbiji, koji je milionski auditorijum oduševio ulogom u seriji „Igra sudbine“ gde glumi zaljubljenog momka Strahinju.

Mešić je veoma aktivan na društvenim mrežama, te nema sumnje da ga devojke obožavaju i svaka od njih živi u nadi, sa saznanjem da je Ammar slobodan i da nema devojku.

Foto Printskrin

Izvor Informer

Advertisement