Connect with us

Top Story

Film TOMA: Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

Published

on

HIT! PREDSTAVLJENI PRVI kadrovi iz filma TOMA! Pogledajte kako izgledaju TOMA I SILVANA! (VIDEO)

Glumac Milan Marić gostujući u jutarnjem programu „Uranak“ kod Jovane Joksimović na TV K1 ekskluzivno je predstavio čak tri minuta kadrova iz filma i serije „Toma“ čija nas premijera očekuje 2021.

TOP 10 NAJBOLJE nove DOMAĆE SERIJE za NOVOGODIŠNJI BINDŽ!

Kako je glumac otkrio neke delove iz inserta prvi put je i on video ovom prilikom.

  • – Teško je gledati sebe – priznao je Milan Marić, dodavši da je neophodno videti sve sa distance da bi glumac mogao da sagleda kako su se delići onoga što se proživljavalo na setu uklopili u celinu.

Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

  • – Ostalo je još malo da završimo ceo projekat. Film ćemo premijerno gledati u celosti za nekoliko meseci. Pokušao sam da dočaram Tomu onako kako sam ga ja doživeo, ne da iskopiram ono što znamo o njemu. Veoma mi je drago što smo igrom slučaja premijeru pomerili baš 30 godina od Tomine smrti – zaključio je Marić. U insertu se vidi i Tamara Dragičević kao Silvana Armenulić, a prema onom što smo mogli da zaključimo na prikazana tri minuta, hemija koju su glumica i njen kolega ostvarili na setu je sjajna, a Toma OBEĆAVA!

Klan 5. epizoda (RTS 1, 10. januara u 20.05) – Hoće li Šok i Paša reći ZBOGOM BUBONU?

Uporedo sa filmom snima se i serija o Tomi Zdravkoviću, a kako kažu organizatori, ni u jednom delu se neće koristiti originalni snimci sa nastupa i koncerata, već će sve scene biti snimljene.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement