Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE: Luka Raco OTKRIVA – KO mu je postao NAJBOLJI PRIJATELJ IZ SERIJE!

Published

on

„Igra sudbine“ i njeni glavni junaci pokazali su nam da je u životu sve moguće. Tako se akteri serije u telenoveli međusobno mrze, dok su u privatnom životu postali nerazdvojni prijatelji, te priznaju da kada se nađu u problemu jedne druge zovu za savet.

HIT! Vuk Kostić OTKRIVA – EVO zašto ljudi OBOŽAVAJU SPARTU! Iznenadiće vas ODGOVOR!

Nije tajna da se Matea Milosavljević i Olja Lević, kao Sofija i Mila u seriji ne podnose. Jedna je oličenje zla, smicalica, spletki i svega lošeg što se u telo super zgodne manekenke može upakovati. A druga, pak, sve suprotno. Međutim, u stvarnom životu njih dve ne kriju da su – najbolje prijateljice.

Dragana Mićalović OTKRIVA koga bi više VOLELA da igra MILU ili SOFIJU. Njen odgovor će vas IZNENADITI!

– Mi smo drugarice. I svima je neobično kada nas vide zajedno. Eto, kao Sofija igra zlobnicu, pa svi misle da je takva, ali zapravo u privatnom životu je super osoba. Nas dve se odlično dopunjujemo. Super smo tim – poručuje Olja Lević, a sa time se slaže i Matea.

– Ovaj projekat mi je stvarno doneo predivne ljude, i mislim da bi se svako našao tu kada bih ih pozvala.

Slično je i među glumcima popularne serije, a Luka Raco je i otkrio ko mu je postao novi najbolji prijatelj.

IGRA SUDBINE – DANAS su ZVEZDE najpopularnije domaće serije, a OVAKO su IZGLEDALI kao KLINCI!

– Od početka tvrdimo da smo postali kao porodica. I zaista, imam sjajan odnos sa svima. Posebno s glumačkom ekipom. Svi smo postali prijatelji. Ali kada bih morao da izdvojim nekog, onda bi to bio Stevan Piale. On mi je postao najbolji prijatelj sa seta – poručuje Luka Raco i otkriva da nastoji da bude što više kao njegov junak Aleksa.

Igra sudbine 208. epizoda – Matija i Sofija imaju novi PAKLENI PLAN! Evo o ČEMU JE REČ! ADI se OVO NEĆE DOPASTI!

  • – Aleksa je idealizovan tip. Tako ga je napisao Žarko. Imamo zajedničke crte, a ja nastojim, trudim se da kroz svoj privatni život oponašam neke njegove karakterne crte.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement