Connect with us

Featured

Igra sudbine 208. epizoda – Matija i Sofija imaju novi PAKLENI PLAN! Evo o ČEMU JE REČ! ADI se OVO NEĆE DOPASTI!

Published

on

IGRA SUDBINE 208. EPIZODA KOJU GLEDAMO U PETAK, 1. JANUARA 2021. GODINE NA TV PRVA OD 21.00 DONOSI NAM NOVA UZBUĐENJA!

IGRA SUDBINE Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Kao što smo već videli u prethodnoj duploj epizodi trenutno najgledanije i najpopularnije serije na domaćim malim ekranima, istina o Pančeti i ministarki se saznala. Dijana Erski postaraće se da svi koji još nisu čuju sve detalje, a Tića je prigrlio bolnu Pančetinu ispovest.

Mada je sasvim sigurno da na Pančetinu životnu priču niko nije ostao imun, Igra sudbine dalje kroji živote naših junaka. U narednoj 208. epizodi Una će konačno biti oslobođena. Sve je to deo vešto smišljenog plana koji su realizovali matija i Sofija. Međutim, Bruner je Matiju na prevaru servirao Adi stavivši joj do znanja da se Matiji ne može verovati.

TOP 10 NAJBOLJE nove DOMAĆE SERIJE za NOVOGODIŠNJI BINDŽ!

Ipak, i Ada je nešto zaključila posle prve sednice Upravnog odbora Kan Holdinga. Bruner stoji iza svega. Ona će Aleksi otkriti potresnu priču iz svoje daleke prošlosti. Ko je Bruner? Na koji način je on povezan sa njom? I kakve veze je imao sa Adinim suprugom Boškom?

Film TOMA: Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

Lila za to vreme okuplja svaezničke snage – Marinka i Višnju. A za šta su joj potrebni? Pa zna se. Za rat sa Donkom, prokletom Donketinom. Za to vreme Sofiju kod kuće zatiče neprijatno iznenađenje – Vukašin se vratio. A samo sekund pre nego što je to saznala Vukašn je sa Lukom razgovarao o Žaklini. Zanimalo ga je kakva je, što i nije čudno budući da postoji mogućnost da je ona njegova ćerka.

Klan 5. epizoda (RTS 1, 10. januara u 20.05) – Hoće li Šok i Paša reći ZBOGOM BUBONU?

A šta će biti kulminacija 208. epizode? Matijin i Sofijin plan da se osvete Bruneru. Ovog puta Adi će morati da daju neku mnogo opasniju informaciju o njemu da bi ga ona sklonila njima sa puta. O čemu li je reč?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement