Connect with us

SPORT

RUKOMET: Srbija – Francuska (RTS, 17.00)

Published

on

Najbolje rukometaše na početku Nove godine očekuju tri utakmice kvalifikacija za sledeće Evropsko prvenstvo. Prva utakmica biće duel sa olimpijskim vicešampionom Francuskom u Zrenjaninu. Biće to i debi Španca Tonija Đerone na mestu selektora Srbije.
Uspeo je Španac da okupi sve najbolje igrače ,koje Srbija ima i to daje razlog za optimizam pred start ovih kvalifikacija. Doduše u prvoj utakmici teško je očekivati rezultatski uspeh.

KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Francuska je jedna od najbojih selekcija sveta sa asovima poput Abaloa, Mema i Maea i ostalih koji su u poslednjoj deceniji osvajali medalje na svim velikim takmičenjima.

RTS spremio BOGAT program za BADNJE VEČE i BOŽIĆ: Evo koji DOMAĆI FILMOVI i koncerti nas očekuju!

Zbog toga će duel u Zrenjaninu biti pravi test za našu selekciju u kojoj će ponovo nastupiti Nenadić, Đorđić, Abutović. Videće i novi selektor koliko ovi igrači mogu protiv vrhunske selekcije kao što je Francuska. To će biti važno iskustvo pred nastavak kvalifikacija naročito utakmicu sa selekcijom Grčke.

Igra sudbine 209. epizoda – ŠOK! Luka OKREĆE LEĐA ADI! Prelazi na DONKINU stranu! A evo i ZAŠTO!

Utakmica Srbija – Francuska održava se u utorak 5. januara od 17.00. Direktan prenos je na našem Drugom programu, a komentator je Predrag Strajnić.

Foto PROMO

Advertisement