Connect with us

SPORT

AUSTRALIJAN OPEN 2021 – Sve o prenosu prvog Grend Slem turnira! Evo kada POČINJE

Published

on

Australijan Open 2021, od 8. do 22. februara prenos na kanalima Eurosport, pomeriće granice izveštavanja sa sportskih događaja. Sve mečeve će analizirati najbolji stručnjaci poput Matsa Vilandera, Borisa Bekera, Žastin Enan i Tima Henmana. Gledaoce očekuje više od 300 sati direktnog prenosa, kao i sveobuhvatne analize iz nagrađivanog “Cube“ studija.

PROČITAJTE JOŠ: Dara iz Jasenovca opet NA METI američkih kritičara. Jasenovac nazvali logorom za Jevreje, a ne za SRBE! EVO šta su još IZMISLILI!

Mada je u Evropi zima, Eurospot će podići temperaturu. Ovog februara, direktno iz Australije, gledaoci će ponovo imati priliku da gledaju Grend Slem tenis. Naš Novak Đoković će braniti titulu Australijan Open 2021, koju je osvojio 2020. godine

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Barbari Šet, koja će pokrivati prenos Australijan Open 2021,  u “Cube“ studiju u Londonu, pridružiće se sedmostruki grend slem šampion Mats Vilander. On ove godine obeležava 15. godišnjicu na Eurosportu. Tokom četvrtfinala, mečeve će analizirati i nekadašnji britanski broj jedan Tim Henman.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Boris Beker i Žastin Enan će se pored svojih uloga teniskih stručnjaka za Eurosport iz Nemačke i Eurosport iz Francuske redovno pojavljivati u studiju. Tu će biti i dvostruki Grend Slem finalista Aleks Koreča, koji će iz Madrida davati svoje stručne analize mečeva.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

U potpuno novom formatu Eurosporta, domaćin će biti Miša Zverev, stariji brat finaliste US Opena Aleksandra Zvereva. On će boraviti u Melburnu i obožavateljima tenisa u Evropi prikazivati čari samog grada i ono što se dešava iza kulisa tokom čitavog turnira.

Foto Getty / Eurosport

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement