Connect with us

Featured

HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

Published

on

HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

Igra sudbine polako ulazi u završnicu. Gledamo poslednju trećinu planiranih epizoda. Naravno, još je rano za rastajanje, jer je emitovanje trenutno najgledanije telenovele planirano do kraja juna 2021. godine. Ipak, prema samim dešavanjim u seriji, lako je zaključiti da se polako, ali sigurno spremaju raspleti.

SAZNAJEMO: Film KORIDOR 92 PREMIJERNO – 9. januara NA RTRS! A evo kada nas očekuje PREMIJERA U SRBIJI!

Jedan od krucijalnih likova u nastavku serije biće Luka Kanački. Novopronađeni sin Ade Kanački, za koga bi se moglo lako primeniti i ono čuveno „kuku majci što ga je rodila, u novim epizodama, kako je otkrio glumac Stevan Piale, sprema se sve i svašta. Tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, Piale je otkrio da Luku čeka veoma uzburkan nastavak Igre sudbine.

Luka Sofija Igra sudbine

Igra sudbine 212. epizoda – ŠOK! Nada i Strahinja će RASKINUTI! Ministarka OKREĆE LEĐA ADI?

– Ne mogu tačno da otkrivam šta, jer ni sam tačno ne znam. To najbolje zna Žarko Jokanović, kao scenarista. Često ljudima, kada me pitaju na ulici šta će se dešavati u nastavku serije dam Žarkov mejl da mu pišu i da njega pitaju. Znam samo da će se Luki u nastavku dogoditi sve i svašta. Očekuje ga prilično turbulentan period, koji će mnogo promeniti. Biće baš uzbudljivo – otkrio je Piale, dodajući da je serija trenutno na kraćoj prazničnoj pauzi.

Milan Kolak, OMILJENI doktor iz serije URGENTNI CENTAR otkriva SVE o novoj roli u KOMEDIJI DRIM TIM! BONUS – EVO koga ću igrati u FILMU TOMA

– Svi smo se pomalo umorili. Nije lako snimati tim tempom. Prvih pet dana odmora iskoristio sam samo da spavam. Mada, već polako priželjkujem nastavak snimanja. Unapred se radujemo tom druženju, jer smo sada već svi postali jedna velika porodica – zaključio je glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement