Connect with us

Featured

Lidija Vukićević važi za jednu od NAJLEPŠIH GLUMICA, a POGLEDAJTE kako joj izgleda SESTRA. Čik pogodite da li ima LOKNE

Published

on

Lidija Vukićević, koju gledamo kao ministartku Milevu u seriji “Igra sudbine”, proslavila se još osamdesetih godina.

Tada je kao Lilika u filmu “Žikina dinastija” i Violeta u seriji “Bolji život” žarila i palila od Vardara do Triglava. U staroj Jugoslaviji popularna glumica važila je za jednu od najlepših i najzgodnijih žena. A taj epitet zadržala je i dan danas.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Poznato je da je kovrdžava glumica odrasla u Kraljevu, uz roditelje i sestru Marinu. Nekoliko puta je javno isticala da joj je najveća podrška u životu i oslonac bila rođena sestra. Ona nije odabrala javnu profesiju, ali je do danas ostala nerazdvojna sa Vukićevićevom.

PROČITAJTE JOŠ: Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… OVAKO danas IZGLEDAJU junakinje telenovela

– Ona je drugačija od mene, a opet smo tako iste. To njeno drugačije mi daje snagu, oslonac, samo njoj mogu sve da kažem, sve da poverim. Jedini čovek na planeti, koji me u milimetar ličnosti poznaje, nekada i više od same sebe. Kritikuje ali voli, upozorava po hiljadu puta svoju neposlušnu sestru, pati kada udarim glavom o zid, voli moju različitost uz: “Jao, Lidija, pa da li je moguće, baš tebe briga”. Ona mi je sve, ona je moja sestra. Hvala roditeljima, jer su me pored nje učinili najsrećnijom osobom na svetu. Volim te Marina – napisala je Lidija Vukićević, ispod fotografije njene sestre koju je postavila na svom “Instagram” profilu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

Lidija Vukićević ima dva sina, Andreja i Davida, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Jedan je pilot, dok je drugi sportski menadžer.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement