Connect with us

Featured

TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Published

on

Na početku Nove godine imamo jedno veliko priznanje. Nije lako biti Sofija Šubarević. Glavna zloća serije Igra sudbine. Treba postići osmisliti sve te zle zamisli. Paklene planove sprovesti u delo. Kontrolisati svaki trenutak od rađanje ideje do njenog sprovođenja u delo. I potruditi se da svaki pijun iliti pion u njenoj partiji šaha odigra pravi korak. Brzutka, Luka, Matija, Bruner… Znamo, ima ih mnogo. I baš zbog njihovih traljavih poteza, Sofijine inače maestralne igrice u sekundi prerastu u „Ne ljuti se, čoveče„.

Igra sudbine 213. epizoda – Matija će ponovo NAMAGARČITI ADU! OVO je njegova nova LAŽ!

Koliko god se ona trudila, Ada Kanački, odmah za njom Vukašin i Aleksa, a ponekad i Pančeta i Dijana Erski, istresu je „iz gaća“ kao dete zvečku. Ali šta ćete – takva je sudbina zlobnica. Bila i ostala. A mi se pitamo kakva budućnost se smeši našoj Sofijetini-zmijetini, Sofketu, Sofiji- krvopiji do kraja se serije. Hoće li joj se Igra sudbine, ipak, osmehnuti, ili će joj lupiti šamar da joj glava zveči. Pa, evo nekih ideja.

OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

1. Iza rešetaka – gde joj je i mesto!

Veoma je verovatno da bi tako nešto moglo biti i najpribližnije istini. Da je zaslužila – zaslužila je. Ipak, nekako nam je, posmatrajući Sofijin karakter, predaja kao opcija – nemoguća zamisao. Šta mislite, da li bi Sofija pristala na to da joj Ada Kanački stavi lisice i gurne je u ćorku? Čini nam se da bi pre umrla, ali kad se sudbina poigra – sve je moguće.

Mirjana Karanović, zvezda serije PORODICA OTKRILA šta ISKRENO misli o MIRI MARKOVIĆ! SVE je IZNENADILA!

2. Na Adinom tronu – što da ne?

Da probamo drugu krajnost. Ovo nam deluje kao sjajan epilog nakon 300 epizoda. Sofija Šubarević postrojila Adin „čopor“, isterala ga na ulicu i pozvala šintere. „Molim vas. Imam ovde neke lutalice. Rešite ih se!“. Potpuno u Sofijinom stilu, i sjajno kao ideja za Žarka Jokanovića, ali već nam je jasno – ništa od toga.

DARA IZ JASENOVCA – Posle filma STIŽE i serija. EVO kada i na kom KANALU ćemo je GLEDATI!

3. Kao sekretarica Dijane Erski – e, to bi vredelo VIDETI!

Ništa gore nego da ti se ostvari ono čega se najviše užasavaš. A za Sofiju, opasnu zvečarku, najgori streptomicin, znamo, jeste udav za medalju – Dijana Erski. Nekom suludom „Igrom sudbine“, Adina osveta u ko zna kom paralelnom univerzumu, mogla bi da glasi: Sofija postaje lična sekretarica Dijane Erski. I svih ostalih ličnosti koje naseljavaju lik i delo čuvene modne dizajnerke sa jezikom na steroidima.

Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

4. Udaje se za Matiju – beže za južnu Ameriku

Kad im Ada Kanački pomrsi sve konce i raskrinka sve njihove maske, ostaje im samo jedno. Da pokupe pinkle i spakuju se za prvi avion za Rio. A to i nije tako loše. Tako će pod vrelinom latinskog sunca ispijati mohitoe na Kopakabani, dok će oko njih trčkarati njihova dečica. Ista ona koja će im za nekoliko godina u te mohitoe sipati mišomor i uzeti sve što su pokrali tokom godina. Sasvim logičan kraj za Boni i Klajda sa Balkana.

IGRA SUDBINE: Sledi VELIKI ŠOK! MATIJA je RASKRINKAN! Ima DVE OPCIJE!

5. Rađa Luki decu i sele se kod Pančete da žive u iskrenoj ljubavi i sreći?

Hoće li baš ovo biti krajnja destinacija za Sofiju Šubarević na putovanju zvanom „Igra sudbine“. Ne zvuči loše, a nama se i sviđa. Sofija bi baš mogla da postane dobrica i da se posle 300 epizoda ova gungula smiri, a Adica Čokoladica odahne i prepusti se ljubavi sa Ivanom. Bilo bi baš lepo videti srećan kraj za sve! Zar ne?

HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement