Connect with us

Top Story

Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Dok se stari i odani Vukašin bori kako da reši sve probleme porodice Kanački, Sofija Šubarević je tu da „pomuti vodu“. Zajedno u tandemu, nemoguće ih je zamisliti. Ipak, Igra sudbine čini čuda. A da li će savezništvo ovo dvoje potpuno nespojivih junaka nnajpopularnije telenovele na našim malim ekranima biti jedno od tih ČUDA?

Igra sudbine 216. epizoda – Sofija je SATERALA ADU U ĆOŠAK! Moraće da PRISTANE NA SVE! A evo i KAKO!

Priznajemo, sve je moguće. Da ćurke padnu umesto snega, procvetaju visibabe u januaru, i zasija Sunce usred noći. Ali da Vukašin i Sofija postanu najbolji „pajtaši“ – to je nemoguće. Bar se nama čini. Ali, sudbina je tu da nas demantuje.

Međutim, cela glumačka postava serije se na setu i mimo snimanja odlično druži, što često dokazuju njihove fotografije na društvenim mrežama.

PANČETA kakvu dosad niste VIDELI: ŠOK! zelena kosa, seksi donji veš i pištolj u ruci!

Iako publika nikada ne bi rekla da se Vukašin i Sofija Šubarević vole i slažu, glumci Slobodan Ćustić i Matea Milosavljević se privatno odlično provode gde god da se pojave zajedno.

https://www.instagram.com/p/CJTc6ZHhLoQ/?utm_source=ig_embed

Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Čim je glumac objavio fotografiju sa mlađom koleginicom, obožavaoci su odmah iznenađeno komentarisali kako je moguće da su se zajedno fotografisali, dok je bilo i onih koji su zagovarali Vukašina da Sofiju ‘strpa’ iza rešetaka.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement