Connect with us

Top Story

Kamiondžije d.o.o. – 16. epizoda: Žića je u OPASNOSTI! Evo KO će ga NAPASTI na PUTU!

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 18. januara od 20.05. I tošesnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 15. epizoda: Žiću preveli ŽEDNOG PREKO vode!

Žića doživljava peh za pehom. Kamion mu se stalno kvari. Tokom puta na radiju čuje da su se na putevima pojavili drumski razbojnici. Bez obzira na to upozorenje, Žića se zaustavlja na putu ne bi li pružio pomoć ljudima koji su u pokvarenom kombiju. On prepozna putnike iz kombija – to su članovi grupe „Zauvek mladi“.

Žića prima u kamion članove grupe „Zauvek mladi“, iako mu je Baja to izričito zabranio, jer kada je sam u kamionu laka je meta prestupnicima.

Baja je konačno izašao iz bolnice. Krenuo je sa Đerom na oporavak u banju. Auto im se pokvario na putu, pa njih dvoje odlaze kod Đerine tetke.

TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Vlasta Velisavljević, Jova Radovanović i Danina Jeftić.

Kamiondžije d.o.o.

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Seks i grad – Sledi veliki ŠOK u nastavku serije! Samanta UMIRE, a evo i KAKO!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement