Connect with us

Featured

KLAN dobija NASTAVAK! Evo KOJE čuvene srpske MAFIJAŠE ćemo GLEDATI u novoj SEZONI!

Published

on

Krimi-serija Klan, koja je sinoć završena na RTS, dobiće drugu, a kako ekipa Klana otkriva, biće i treće sezone. Druga sezona počšinje sa snimanjem uskoro, piše Informer. U nastavku će Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) osnovati novi klan. Drugi ciklus obeležiće rat glavnih likova, koji su inspirisani Šiptarom, Kumom i Čumetom. Šok i Paša više neće želeti da trpe torturu i maltretiranja Bubona i ulaze sa njim u ozbiljan sukob.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

– Šok i Paša, čiji su likovi inspirisani Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem Kumom, više neće želeti da trpe torturu i maltretiranja Bubona (lik građen po ugledu na Ljubišu Buhu Čumeta) i ući će sa njim u ozbiljan sukob. Zaratiće zbog para, jer im on ne daje više novca od nelegalnih poslova. Zbog toga će oni osnovati svoj klan, a njega će ostaviti. Doskora bliski saradnici u nastavku serije postaće ljuti protivnici i gledaće da jedni drugima unište poslove – navodi Informer, čiji izvor dodaje da će većina radnje druge sezone serije biti inspirisana stvarnim događajima iz srpskog podzemlja.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

– Raskol između Šoka, Paše i Bubona je refleksija svađe između Ljubiše Buhe Čumeta sa nekadašnjim vođama „zemunskog klana“. Oni su se posvađali 2002. godine, pa su Kum i Šiptar hteli i da likvidiraju Čumeta. On je izbegao smrt, ali od tog trenutka saradnja između njih je bila završena – prenosi Informer.

https://www.instagram.com/p/CKJBVU5Kr91/

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

U poslednjoj epizodi serije gledali smo Pašinu ženidbu, a u drugoj sezoni ćemo gledati ostale detalje iz njegovog života.

– Paša će postati otac i dobiće dete! Gledaoci će moći da vide kako jedan mafijaš živi privatno. Zbog svojih opasnih poslova izvan zakona i njegova porodica će se naći na meti suparničkog klana i neće mu biti nimalo lako da svoje najvoljenije zaštiti od tog užasa. Scenario je tek u pripremnoj fazi, tako da više od ovoga ne bih mogao da otkrivam – jasan je naš sagovornik.

Pročitajte još SKANDAL drma Meksiko: Seksi snimak OVOG junaka telenovela završio na internetu

Snimanje druge sezone serije „Klan“ u produkciji „Telekoma Srbija“ i „Firefly produkcije“ počeće na proleće, a premijera novih epizoda očekuje se sledeće godine.

Foto INSTAGRAM

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK


Continue Reading
Advertisement