“Kamiondžije d.o.o.” – 15. epizoda: Žiću preveli ŽEDNOG PREKO vode!

Kamiondzije 11. epizoda

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 15. januara od 20.05. I topetnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je “Nira Pro”.

“Kamiondžije d.o.o.” – 14. epizoda: BAJA je u BOLNICI. Saznajte zbog čega!

Žića je pokušao da nađe neki drugi posao. Posle neuspešne namere da bude dostavljač pice, vraća se vožnji kamiona. U jednoj vožnji Žića prevozi biznismena Peru, koji vara svoje poslovne partnere i suprugu.

Žića upozorava Peru na takvo ponašanje. Objašnjava mu da nije u redu da toliko laže sve sa kojima razgovara. Pera je, međutim, toliko vest manipulator da uspeva da prevari i Žiću i ne plati mu prevoz robe.

Baja se oporavlja u bolnici. U posetu mu dolazi, Đera, devojka koja živi u njegovom stanu. Pomaže mu da ojača i da ponovo hoda, bez štaka.

IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Olga Odanović, i Danina Jeftić.

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK