Connect with us

Featured

HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

Published

on

Iako smo se na kanalu Superstar u petak 15. januara od 20.30 sa dve finalne epizode oprostili od serije Klan, na RTS nam večeras predstoji veliko finale. Ovaj definitivno najveći domaći krimi hit bar kada je reč o prvom delu ove godine izazvao je veliku pažnju publike. Otud i ne čudi što je odmah dobio i zeleno svetlo za bar još dva nastavka.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Pikanterije iz serije pristižu iz dana u dan, a za danas smo vam pripremili jednu zaista kontroverznu. Bilo je mnogo žestokih momaka sa beogradskih ulica tih devedesetih godina prošlog veka. Njihova (zlo)dela obeležila su budućnost našeg društva u više navrata. A mnogi od njih i danas važe za junake, odnosno – antijunake srpskog podzemlja.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Većina ih je našla svoje mesto u seriji “Klan”. Istina, Slobodan Skerlić kao autor serije istakao je da su likovi samo inspirisani beogradskim podzemljem i jednim vremenom, ali mnoge podudarnosti ne mogu se zanemariti. Tako je i sa junacima serije od kojih mnoge, iako izmišljeni, podsećaju na bosove srpske andergraund scene. Jedan  od njih bio je i Kristijan Golubović. Njega, ili lika nalik njemu, u Klanu nam je dočarao glumac Vladimir Kovačević.

https://www.instagram.com/p/CJrFA0nKOhK/

Pročitajte još SKANDAL drma Meksiko: Seksi snimak OVOG junaka telenovela završio na internetu

U intervjuu za Kurir, on je otkrio koliko je sličnosti između njegovog Mite i Kristijana.

– Sve mi se dopalo kod ove serije. Vrhunski scenario, posvećen reditelj, glumačka podela i lik koji je izuzetno živopisno napisan. Nisam do sada imao prilike da igram tako nešto – poručio je Kovačević, koji je na velika vrata TV scene ušao kao simpatični Arsa iz telenovele “Istine i laži”. Na pitanje novinara o tome koliko je sličnosti između njegovog Mite Mišića i Kristijana Golubovića, glumac odgovara:

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

– Nije bilo zamke, a samim tim ni potrebe da bežim od toga da u Miti gledaoci prepoznaju Kristijana. Mita Mišić je autentičan dramski lik – zaključio je Kovačević dodajući da je on mogao biti najveći krivac što je snimanje serije u jednom trenutku bilo prekinuto.

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

– Atmosfera na snimanju je bila sjajna. Dobro smo se zabavljali. Svi su bili jako zagrejani da ova stvar uspe, a koliko smo snažno zagrizli, svedoči situacija koja se desila dok smo snimali jednu scenu iz četvrte epizode, u kojoj Šok šamarima objašnjava Miti da ne sme da reaguje bez njegove dozvole. Komšije iz kuće preko puta našeg seta su povikale da će pozvati policiju i morali smo da prekinemo scenu na trenutak kako bismo im rekli da je u pitanju snimanje serije. To je bila potvrda da je scena uspela.  

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement