Connect with us

Top Story

Igra sudbine 228. epizoda – ŠOK! Luka i Aleksa će završiti U KREVETU – ZAJEDNO!

Published

on

Igra sudbine 228. epizoda okrenuće vaš svet za 180 stepeni! U ovoj epizodi dogodiće se SVE što NIKADA niste OČEKIVALI, a ni SANJALi, a ni ZAMIŠLJALI!

Pročitajte još HIT! On je ZLOTVOR u seriji IGRA SUDBINE, a TATA mu je ZVEZDA TAJNE VINOVE LOZE! NIKADA nećete pogoditi O KOME JE REČ!

Kada Svitac dođe u Kan holding, Jeleni će od šoka klecnuti kolena. Ona je sigurna da je to „znak“.  O, ne… Jelena ima novu ljubav svog života! I to je baš Višnjina ljubav NJENOG ŽIVOTA! U kom pravcu će se nastaviti ovaj haos, i da li ćemo gledati krvavi obračun dve suparnice.

Pročitajte još  MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

Posle burne noći i teškog pijanstva u kom su jedan drugog oslovljavali braćom, iako je sve mirisalo na pesničenje, Luka u neverici u krevetu pored sebe zatiče mamurnog Aleksu.

Pročitajte još Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Zvonimir dolazi na sastanak sa Milevicom. Hoće li misinstarka konačno nasesti na Donkinu zamku, ili će i ovu opasnost lagano eksivirati? A šta li tek čeka Zvonimira?

Pročitajte još ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

Marijana poverava Adi da ne želi da bude saučesnik u zločinu i da je posle Brunerovog besnog poziva zabrinuta za svoj život.​

Foto Promo

Advertisement