Connect with us

Top Story

Igra sudbine 230. epizoda – Matija okreće leđa SOFIJI! To će ga KOŠTATI! A evo i KAKO!

Published

on

Još jedno uzbudljivo veče u domu Kanačkih. Jer sva se radnja polako okreće ka Adinom domu. A tu se svašta dešava. Dok Luka razmišlja hoće li mu Sofija oprostiti, ona ga već opanjkava kod Matije. Ali… Sve će čuti Višnja. Nažalost, ona neće videti Brzutku iza svojih leđa i zbog toga će se naći – u problemu. Hoće li spasti živu glavu iz zamke u koju je upala.

Pročitajte još Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

Videli smo da je sudija Obrenović Sofiji omogućio da pobedi Adu. Svoj novac neće morati da čeka 10 godina. Može da uzme sve i odmah. Međutim, ono što nije očekivala jeste to da će njen odani saveznik matija, dobiti nepristojnu ponudu. Da prevari Sofiju i sa drugom saveznicom prigrabi mnogo veći zalogaj – sve! I ono što pripada adi, ali i ono što je Brunerovo.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – nove epizode: Sofija sprema UDARAC za Adu i Luku – PRAVO U GLAVU! Ali NEKO će joj DOĆI GLAVE! KO?

Ministarka Mileva je u problemu. Zvonimir je ucenjuje, jer navodno poseduje informaciju ko je Žaklinin otac. Vukašina to nimalo ne brine jer je spreman da odbrani Žaklinu. U tome računa na Marinka, a li to neće biti samo napad na Zvonimira već i na Brunera i sve neprijatelje.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Za to vreme Aleksu zanima može li mu inspektor Cole pomoći u razrešavanju jednog zločina iz prošlosti. O čemu li je reč?

Foto Printskrin

Advertisement