Connect with us

TV

IGRA SUDBINE – nove epizode: Sofija sprema UDARAC za Adu i Luku – PRAVO U GLAVU! Ali NEKO će joj DOĆI GLAVE! KO?

Published

on

Neće biti jednostavno pohvatati sve konce u novim epizodama serije “Igra sudbine”. Kraj se polako primiče. Ostalo je još jedva nešto više od 70 epizoda, a još mnogo toga ostalo je da se raščivija. Pre svega na koji način će Sofija privesti svoj monstruozni kraj sa porodicom Kanački? I da li će sve proći baš onako kako je planirala.

Pročitajte još Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

Mada je proverena negativka svoju karijeru izgradila pažljivim i proračunatim udarcima koje je nanela porodici Kanački, nije da joj je baš uvek polazilo za rukom da izvojevuje pobedu. Pred njom su još dva finalna udarca. Jedan za Luku, i jedan za Adu. Kako to pravilo kaže – da bi nekoga pobedio moraš ciljati pravo u glavu. I Sofija je spremna na to.

Pročitajte još ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

Međutim, uvek postoji mogućnost da joj neko pomuti konce. Ovog puta njen telefonski razgovor načula je Višnja. S kime to Sofija tajno šuruje? O kome je reč? I sa kime razgovara o Marinku?

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Nekako slutimo da će Ada uskoro saznati o kome je reč. Mreže su bačene. Jednu je bacila Ada pomoću novinarke Marijane koja je Bruneru odmah servirala laž koju joj je izdiktirala Ada. A sa druge strane mrežu bacaju i Vukašin i Svitac. Ko će se sve u nju uloviti u narednim epizodama – pitamo se!

Pročitajte još Igra sudbine 229. epizoda – Gotovo je! SOFIJA će zadati POSLEDNJI udarac Adi, Luki i ALEKSI! OVO neće PREŽIVETI!

Foto Printskrin

Advertisement