Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Published

on

Serije „Igra sudbine“ i „Tajne vinove loze“ opčinile su TV gledaoce i ostvarile rekordnu gledanost. Dogodovštine Ožegovića i Kanačkih duže od godinu mame uzdahe publike, a istom snagom sada su na našim malim ekranima zagospodarile dve vinarske porodice – Tomovići i Smiljanići. Mnogi gledaoci suočeni su izborom – koju seriju gledati? Za koju biste se vi odlučili? Glasamo do sledećeg četvrtka!

Pročitajte još TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Za koga će se gledaoci u Srbiji opredeliti? Za Adu Kanački i njenu ekipu, ili ime je priča o Veri Smiljanić i Vuku Tomoviću i njehovoj nesrećnoj ljubavi, ipak, bolje legla na dušu.

Pročitajte još Marko Vasiljević je sin Slobodi Mićalović u seriji TAJNE VINOVE LOZE, a RAZLIKA u godinama među njima će vas ŠOKIRATI!

Serija „Igra sudbine“ od januara prošle godine beleži neprekidan kontinuitet u odičnom rejtingu koji nikada nije spao ispod milion gledalaca po epizodi kako su nam objasnili sa TV Prva.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVAMO – Hoće li Mila i Luka iz serije IGRA SUDBINE ponovo biti ZAJEDNO!

Podjednak uspeh zabeležila je i serija „Tajne vinove loze“ čiju je premijeru na RTS 1 23. januara gledalo 1.800.000 gledalaca. Sa istim uspehom „Tajne vinove loze“ emituju se i na Superstar TV. Ipak, jedna mora pobediti, a mi vas pitamo – koja će to biti?

„Igra sudbine“ ili „Tajne vinove loze“ – za koju ćete se vi odlučiti?

Pročitajte još Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE!

Foto Promo

Advertisement