Connect with us

TV

Višnja iz serije IGRA SUDBINE konačno RAZJASNILA veliku ZABUNU! A evo o ČEMU JE REČ! Sad je SVE JASNO!

Published

on

Glumica Jelena Đukić, koja trenutno osvaja publiku u seriji „Igra sudbine“, kao dobronamerna i plemenita, a u ljubavi nesrećna Višnja konačno je razjasnila misteriju o svom bračnom status. Kako je nedavno preneo domaći portal Kurir, citirajući sajt Nova SJelena zaista jeste bila u braku sa poznatim domaćim režiserom Miloradom Milinkovićem.

Pročitajte još Igra sudbine 230. epizoda – Matija okreće leđa SOFIJI! To će ga KOŠTATI! A evo i KAKO!

Međutim, Jelena pre tri godine od popularnog “Tragača” razvela pre tri godine. To je informacija koju portal Nova S početkom leta prošle godine, nažalost, nije imao. Otud i cela zabuna o tome sa kime je Višnja zaista u braku. Istina je da je trenutno srećna sama, a da ona i njen suprug vode računa o tome da njihovoj ćerki Divni ništa ne nedostaje.

Pročitajte još Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

Ova šarmantna glumica proteklih godina imala je veoma zapažene uloge u serijama „Sinđelići”, „Istine i laži”, „Urgentni centar”, „Kralj Petar Prvi”, „Grudi” i mnogim drugim, a sve češće i sa velikim uspesima igra u pozorištu. Nedavno je zabeležila i ulogu u filmu „Vikend sa ćaletom„, koji je za kratko vreme postigao ogroman uspeh.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement