Connect with us

Top Story

ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

Published

on

Mada glumca Slobodana Ćustića cela Srbija trenutno zna kao Vukašina, i teško da to išta može da promeni, Ćustića smo gledali u gotovo svakoj važnijoj domaćoj seriji ili filmu u poslednjih nekoliko decenija. Kada je reč o slobodnom vremenu, kog u poslednje vreme nema tako mnogo uglavnom ga provodi sa svojom suprugom Jelenom koja je od njega mlađa 23 godine i sa kojom ima četvoro dece, dok iz prvog braka ima još dva sina, Nikolu i Ljubomira.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Najmlađeg sina je sa Jelenom dobio je pre tri godine i dao mu ime Ozren. I ostalo troje naslednika koje je dobio sa Jelenom nose nesvakidašnja imena – stariji sinovi im se zovu Vasilije Vid i Tanasije, dok se ćerka zove Zarija.

Jelena i Slobodan svojevremeno su otkrili da su se prepoznali i pre nego što su se sreli.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVAMO – Hoće li Mila i Luka iz serije IGRA SUDBINE ponovo biti ZAJEDNO!

– Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo – govorila je ranije Jelena, dok Slobodan dodaje da iluzija nije bilo.

– U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao… a nisam razmišljao o braku, nikada. Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće – pričao je ranije Ćustić.

Pročitajte još HIT! On je ZLOTVOR u seriji IGRA SUDBINE, a TATA mu je ZVEZDA TAJNE VINOVE LOZE! NIKADA nećete pogoditi O KOME JE REČ!

Slobodan je od Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to, niti im razlika u godinama smeta.

Pročitajte još MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

 

– Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve – ispričala je jednom prilikom Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude, pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement