Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

Published

on

U seriji “Tajne vinove loze”, koja je od prve epizode opčinila domaću publiku, mnogi gledaoci primetili su novo lice među popularnim glumcima. U pitanju je Sena Đorović, koja tumači Linu, suprugu Zorana Tomovića i majku buntovnog Ivana.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 15: Ruža PRIZNAJE da je OCINKARILA Radula?

Lina je požrtvovana majka i supruga, koja je uvek tu za svoje bližnje. Ipak, ispod vedrog duha i dobrote krije se tuga zbog nesrećnog braka sa Zoranom, koji godinama ne može da preboli Teodoru. Devojku koju je voleo u mladosti, a koja se utopila pod sumnjivim okolnostima.

PROČITAJTE JOŠ: Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

Ko je glumica koja je odlično iznela Linu, zapitali su se mnogi ljubitelji serije “Tajne vinove loze”. Mada je na malom i velikom ekranu nismo viđali često, Sena Đorović važi za veoma uposlenu pozorišnu glumicu.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – nove epizode: Sofija sprema UDARAC za Adu i Luku – PRAVO U GLAVU! Ali NEKO će joj DOĆI GLAVE! KO?

Sena je rođena 1977. godine u Kuršumliji. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesorke Vide Ognjenović. Posle toga bila je stipendista Akademije Schloss Solitude, u Štutgartu u Nemačkoj.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

Od 2003. godine stalni je član Narodnog pozorišta, a često gostuje i po drugim pozorištima u Beogradu. Sa predstavljaom “Priča se po gradu”, u kojoj je igrala sa Dubravkom Mijatović, Olgom Odanović i Anastasiom Mandić, postigla je veliki uspeh pre pet godina.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo. Osim glume, njen životni pokretač je porodica. Sena Đorović je udata i ima ćerku Divnu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement